Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da sam oborio sveCki rekord jutros, i doručak i ručak spremio za 20 minuta.
Medaljoni u sosu od pečuraka i salata od kukuruza šećerca, a za doručak omlet sa šunkom.

Шаренлота, ти си чудо од детета :heart:

Ја за то време ни салату не могу да припремим :rumenko:

Kako praviš salatu o kukuruza šećerca?
DaVaj recepat.
Uh, to je quick and dirty, šta se može napraviti za 60 sekundi a da se zove salata... :)
Elem, konzervicu šećerca pomešam sa par kašika Vajkrema (mada može i krem sir, pavlaka, šta god hoćeš), koliko je potrebno da poveže zrnca, začinim sa malo soli i bibera i pospem svežim zelenišom po izboru, peršun, sremuš, šta god... i eto salate. Odlično ide uz meso i lepo izgleda.

lepo izgleda,al sto bre stavi povrce sa junetinom zajedno.dok june pusti dusu,povce ima da izgubi i ukus i miris i teksturu i vitamine i...ne mogu niceg vise da se setim:lol:

slazem se sa smokvom
i lepsi je ukus ako odvojeno spremis povrce od mesa, pa samo sastavis na kraju
ovako ce povrce da bude gnjecavo, a meso nece da bude sa res koricom a peceno unutra

da znas vendi da sam se malopre setila tebe dok sam setala dzukelice
kako sam videla, odmah sam rekla - ovo moram da slikam, od ovoga bi nasa vendi spremila bogovski rucak :super:
ja nisam imala petlju :)

012-3.jpg

i klopa za dzukelice :heart:
ja sam sebi skuvala samo jaje :eek:

010-1.jpg

pa da bih mogla da pojedem detetu morizz sladoled koji je sakrila u dno friza :malav: a koji je juce dobila u zamenu za ajavar
lepo sam joj pustila poruku - koji mogu da pojedem
a oni ignorisu
sutra kad se vrate, u frizu ce da bude samo cokolada/pistac
vanila/lesnik iz ovr

019-2.jpg
Жртвуј се за детета и поједи све, шећер је једна од три беле смрти!

Жртвуј се за детета и поједи све, шећер је једна од три беле смрти!

jao jesam :rumenko:
sad me rasturaju valunzi, dodje mi da se skinem gola

- - - - - - - - - -

http://www.stvarukusa.rs/clanak/oljustite-glavicu-belog-luka-za-10-sekundi

Nikako ne mogu da poverujem u ovo

[video=youtube;0d3oc24fD-cd3oc24fD-c[/video]

ne,ma sta da verujes, ne verujes
ovaj beli luk nije video
ovo je onaj kineski gmo

ne,samo sam naseckala tikvicu i paradajz,nabacala fetu,pouljila,posolila i stavila bosiljak i u rernu.par minuta pred kraj sam stavila parmezan da uhvati koricu
kako mislis prejako>ja bih tu stavila i dimljeni i sjenicki,al nema se :lol:

ne,samo sam naseckala tikvicu i paradajz,nabacala fetu,pouljila,posolila i stavila bosiljak i u rernu.par minuta pred kraj sam stavila parmezan da uhvati koricu
kako mislis prejako>ja bih tu stavila i dimljeni i sjenicki,al nema se :lol:

...pa tako kako sam rekla, jako:)
...feta je masna, pa parmezan jos na to, a tacno sam znala da si ulje ispala onako ne stedeci...ne sumnjam da je ukus odlican...nego gde je tu zdrav zivot, lagana hrana,
meni se cini da je to bas kaloricno iako ne izgleda...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back