Vexy
Buduća legenda
- Poruka
 - 34.736

Supu sa knedlama i pilav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da sam oborio sveCki rekord jutros, i doručak i ručak spremio za 20 minuta.
Medaljoni u sosu od pečuraka i salata od kukuruza šećerca, a za doručak omlet sa šunkom.

Uh, to je quick and dirty, šta se može napraviti za 60 sekundi a da se zove salata...Kako praviš salatu o kukuruza šećerca?
DaVaj recepat.

lepo izgleda,al sto bre stavi povrce sa junetinom zajedno.dok june pusti dusu,povce ima da izgubi i ukus i miris i teksturu i vitamine i...ne mogu niceg vise da se setim

lepo izgleda,al sto bre stavi povrce sa junetinom zajedno.dok june pusti dusu,povce ima da izgubi i ukus i miris i teksturu i vitamine i...ne mogu niceg vise da se setim![]()

da znas vendi da sam se malopre setila tebe dok sam setala dzukelice
kako sam videla, odmah sam rekla - ovo moram da slikam, od ovoga bi nasa vendi spremila bogovski rucak
ja nisam imala petlju[/IMG]
ja sam sebi skuvala samo jaje![]()

pa ne bih ni ja bez stručne ekspertize, da li sme da se jede
što ne skuva bar 2, da upariš![]()
 a koji je juce dobila u zamenu za ajavar
	Жртвуј се за детета и поједи све, шећер је једна од три беле смрти!pa da bih mogla da pojedem detetu morizz sladoled koji je sakrila u dno frizaa koji je juce dobila u zamenu za ajavar
lepo sam joj pustila poruku - koji mogu da pojedem
a oni ignorisu
sutra kad se vrate, u frizu ce da bude samo cokolada/pistac
vanila/lesnik iz ovr
![]()
Жртвуј се за детета и поједи све, шећер је једна од три беле смрти!

Жртвуј се за детета и поједи све, шећер је једна од три беле смрти!

http://www.stvarukusa.rs/clanak/oljustite-glavicu-belog-luka-za-10-sekundi
Nikako ne mogu da poverujem u ovo
[video=youtube;0d3oc24fD-cd3oc24fD-c[/video]
	moje danasnje ruckanje.tikvica,paradajz,feta i pred kraj parmezan
![]()

ne,samo sam naseckala tikvicu i paradajz,nabacala fetu,pouljila,posolila i stavila bosiljak i u rernu.par minuta pred kraj sam stavila parmezan da uhvati koricu
kako mislis prejako>ja bih tu stavila i dimljeni i sjenicki,al nema se![]()

pogotovu maslinovo uljema bre,jeste zdravo.moramo da unosimo i masti malopogotovu maslinovo ulje
a to povrce ima jako malo kalorija,a fete ima jedna kocka sto je zapravo malo.parmezana mozda 10g
pa gde ces manje kalorican obrok?