kamenita
Ističe se
- Poruka
- 2.674
Punjene crvene paprike u mojoj su kući cenjenije od babura. Daju mali drugačiji ukus jelu, recimo slatkastiji, ali nije to baš prava rač. Kako god, ništa ne smeta, štaviše 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nem pojma, ali što čisto eksperimenta radi ne bi napravila i nekoliko punjenih velikih crvenih paprika, možda se pokažu izvrsnim?!?
U svakom slučaju biće dovoljno dobre za klopu makar u kombinaciji s baburama, a ako se pokažu boljim nešto si novo otkrila, pa jel?
Punjene crvene paprike u mojoj su kući cenjenije od babura. Daju mali drugačiji ukus jelu, recimo slatkastiji, ali nije to baš prava rač. Kako god, ništa ne smeta, štaviše![]()

Napravila sam smesu za punjene paprike kao za vojsku,jer hocu da zamrznem,pa da vadim po potrebi...ali nemam dovoljno babura..je l mogu da posluze i one mesnate crvene za pecenje ili da cekam jutro,pa da kupim ove male žute,m?
Isto sam pomislila...ne moze da ne valja...
- - - - - - - - - -
I mi ih vise volimo...socnije su..samo nisam cula da neko njih puni...
Moji se nadmecu svaki dan oko rucka,danas na programu testenina sa sosom i corbica od pecurki.

junece snicle u lovackom sosu i krompir pire
negde mi se zaturila jedna glavica cvekle.kupila sam je,donela kuci ,a svi su pomagali u rasklanjanju hrane,jer je bilo puno i nje nema![]()

junece snicle u lovackom sosu i krompir pire
negde mi se zaturila jedna glavica cvekle.kupila sam je,donela kuci ,a svi su pomagali u rasklanjanju hrane,jer je bilo puno i nje nema![]()

Za ručak čorba od brokolija,dinstani crveni kupus i ćuretina.Sama sam rendala kupus,na pijaci nije bilo sveže naseckanog.Sva mi je kuhinja crvena.![]()

Danas cu da pravim Hobotnicu u rerni...

...dobro nije bas kupus, ali slicno...mandarine, kruske, i ima jogurt i bobicasto voce mix, pa po zelji, svako sebi...
Шта стављаш од зачина, да ли је под фолијом са мало воде док се издинста, па је после откријеш...
Хоћу да кажем, дај рецепт, молим те слатко са шлагом и јадодицом на врху![]()

Daj recept...oma...krem corbu od bundeve![]()
Cek da vidim kako ce da ispadne, da se ne brukam....
![]()