електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
mrs tesla ludi na pomen prženja ajvara)
Јел кувате и сенф са виршлама?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrs tesla ludi na pomen prženja ajvara)
))ja sam urbani dečko
kupim ajvar u disu i popišam se po sirotinji
a to kuvam iz hobija))

Ja sam danas kuvala secernu pastu za depilaciju i bolja mi je od kupovne

nikad necu skontat kako to koristite
em je sporo, em je ljepljivo, em postoji mogucnost da se ozbiljno ozlijedi covjek...strashno![]()
nikad necu skontat kako to koristite
em je sporo, em je ljepljivo, em postoji mogucnost da se ozbiljno ozlijedi covjek...strashno![]()
Треба педесет пута да се намажеш и ољуштиш и још си после тога црвен ко мајмунско дупе.
bolje je od voska zato sto ne urastaju dlake + samo operes vodom ako nesto ostane i naravno da ne mozes da se opeces posto ne zagrevas secernu pastu samo je namazes i povuces
- - - - - - - - - -
ne znas da je koristis ali nije tesko, ako sam ja naucila moze svako
bolje je od voska zato sto ne urastaju dlake + samo operes vodom ako nesto ostane i naravno da ne mozes da se opeces posto ne zagrevas secernu pastu samo je namazes i povuces
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
ne znas da je koristis ali nije tesko, ako sam ja naucila moze svako
dlake ako ti urastaju
to ce se dogadjati svakako
bez obzira na nacin odstranjivanja

Највише волим да треснем онај македонски ајвар поред прженог јајета. Комбинација снова.
Od kupovnih je najbolji onaj iz Hleb&kifle, sa maslinovim uljem. Skup ali dobar. Ostale koje kupih u Tempu, Maksiju i sličnim mestima sam uglavnom bacala nakon par zalogaja. Bljutavi, kiseli i nikakvi.
Od kupovnih je najbolji onaj iz Hleb&kifle, sa maslinovim uljem. Skup ali dobar. Ostale koje kupih u Tempu, Maksiju i sličnim mestima sam uglavnom bacala nakon par zalogaja. Bljutavi, kiseli i nikakvi.

Шта имам да пржим ајвар јбт.
))))
))))
Зашто бих то користила кад ми посао врши обичан пластични бријач. Пар потеза при сваком туширању и ћао.
U šećernu pastu mi ne dirajte!
Svaki put mi je bila frka kad sam išla kod kozmetičarke, svaki, e onda sam solo probala šećernu pastu i očerupala sve što mi je ikada smetalo a nisam imala hrabrosti da me sve one zle žene maltretiraju.
U nju se kunem, svega mi))))
Ne boli, ne urasta, ne peče, žao mi je što je nisam otkrila pre život i po kad sam počela sa uklanjanjem dlaka, život bi mi bio znato lakši.
I glatkiji))))
- - - - - - - - - -
Ponekad i kuvam sama (kad ostanem bez iste), al uglavnom kupim, brže mi je.

A gde kupujete i koju?Mislim na tu šećernu pastu...