Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nem pojma, ali što čisto eksperimenta radi ne bi napravila i nekoliko punjenih velikih crvenih paprika, možda se pokažu izvrsnim?!?
U svakom slučaju biće dovoljno dobre za klopu makar u kombinaciji s baburama, a ako se pokažu boljim nešto si novo otkrila, pa jel?

Isto sam pomislila...ne moze da ne valja...

- - - - - - - - - -

Punjene crvene paprike u mojoj su kući cenjenije od babura. Daju mali drugačiji ukus jelu, recimo slatkastiji, ali nije to baš prava rač. Kako god, ništa ne smeta, štaviše :D

I mi ih vise volimo...socnije su..samo nisam cula da neko njih puni...

Napravila sam smesu za punjene paprike kao za vojsku,jer hocu da zamrznem,pa da vadim po potrebi...ali nemam dovoljno babura..je l mogu da posluze i one mesnate crvene za pecenje ili da cekam jutro,pa da kupim ove male žute,m?

meni su te crvene ukusnije
jos su mi ukusnije one male paradajz paprike..poslednjih godina iskljucivo njih kupujem kad spremam punjene paprike

Pa pošto sinoć nikog nije bilo, ja sam svakako punjenje ostavila za danas, tako da ću kupiti i te male paradjz paprike, dokupiću još babura,a isprobaću i sa tim crvenim za pečenje..imam baš puno fila...
Nego kako ono ide sa onim nalivanjem..koji odnos...
Običnosam pravila kao crveni sos za rinflajš, samo tečnije i bude divno ( da se jede sveže),ali kad se u takvom sosu zamrzavaju, posle bude bzvz , on se sav nekako odvaja, čak ni kad se podgreje ne možeš da ga razmutiš kako treba...
Dajte neko fino rešenje za taj preliv...da samo nalijem čist paradajz?

Danas cu da pravim Hobotnicu u rerni...

Шта стављаш од зачина, да ли је под фолијом са мало воде док се издинста, па је после откријеш...

Хоћу да кажем, дај рецепт, молим те слатко са шлагом и јадодицом на врху :)

Ovih dana rucak-nista s nicim...
Brzinski, neplanski se kupuje, ...
Danas-juneca supa, salata-radic, zelena kristal, celer lisce, skusa, lignje, tikvice gril, praziluk i krompir na kockice, dinstano..."desert"-slatki kupus... :lol: ...dobro nije bas kupus, ali slicno...mandarine, kruske, i ima jogurt i bobicasto voce mix, pa po zelji, svako sebi...
Ja necu da buckurisam, pa cu samo salatu i skusu. :mrgreen:

Шта стављаш од зачина, да ли је под фолијом са мало воде док се издинста, па је после откријеш...

Хоћу да кажем, дај рецепт, молим те слатко са шлагом и јадодицом на врху :)

Cek da vidim kako ce da ispadne, da se ne brukam....:rotf:

- - - - - - - - - -

krem corbu od bundeve :D
Daj recept...oma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back