Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikad necu skontat kako to koristite
em je sporo, em je ljepljivo, em postoji mogucnost da se ozbiljno ozlijedi covjek...strashno :(

bolje je od voska zato sto ne urastaju dlake + samo operes vodom ako nesto ostane i naravno da ne mozes da se opeces posto ne zagrevas secernu pastu samo je namazes i povuces

- - - - - - - - - -

Треба педесет пута да се намажеш и ољуштиш и још си после тога црвен ко мајмунско дупе.

ne znas da je koristis ali nije tesko, ako sam ja naucila moze svako

bolje je od voska zato sto ne urastaju dlake + samo operes vodom ako nesto ostane i naravno da ne mozes da se opeces posto ne zagrevas secernu pastu samo je namazes i povuces

- - - - - - - - - -

ne znas da je koristis ali nije tesko, ako sam ja naucila moze svako

Зашто бих то користила кад ми посао врши обичан пластични бријач. Пар потеза при сваком туширању и ћао.

Највише волим да треснем онај македонски ајвар поред прженог јајета. Комбинација снова.

Od kupovnih je najbolji onaj iz Hleb&kifle, sa maslinovim uljem. Skup ali dobar. Ostale koje kupih u Tempu, Maksiju i sličnim mestima sam uglavnom bacala nakon par zalogaja. Bljutavi, kiseli i nikakvi.

U šećernu pastu mi ne dirajte!
Svaki put mi je bila frka kad sam išla kod kozmetičarke, svaki, e onda sam solo probala šećernu pastu i očerupala sve što mi je ikada smetalo a nisam imala hrabrosti da me sve one zle žene maltretiraju.
U nju se kunem, svega mi :)))))

Ne boli, ne urasta, ne peče, žao mi je što je nisam otkrila pre život i po kad sam počela sa uklanjanjem dlaka, život bi mi bio znato lakši.
I glatkiji :)))))

- - - - - - - - - -

Ponekad i kuvam sama (kad ostanem bez iste), al uglavnom kupim, brže mi je.

Od kupovnih je najbolji onaj iz Hleb&kifle, sa maslinovim uljem. Skup ali dobar. Ostale koje kupih u Tempu, Maksiju i sličnim mestima sam uglavnom bacala nakon par zalogaja. Bljutavi, kiseli i nikakvi.

Ako nadjes makedonski " Bas ajvar " ,crveni poklopac ljut, zeleni obican, jeste skup ali vredi svaku paru. Mi ga kupujemo zanjih par godina od kad ne pravim ajvar, isti je kao sto sam pravila. Probaj neces se pokajati, bilo ga je u Tempu.

U šećernu pastu mi ne dirajte!
Svaki put mi je bila frka kad sam išla kod kozmetičarke, svaki, e onda sam solo probala šećernu pastu i očerupala sve što mi je ikada smetalo a nisam imala hrabrosti da me sve one zle žene maltretiraju.
U nju se kunem, svega mi :)))))

Ne boli, ne urasta, ne peče, žao mi je što je nisam otkrila pre život i po kad sam počela sa uklanjanjem dlaka, život bi mi bio znato lakši.
I glatkiji :)))))

- - - - - - - - - -

Ponekad i kuvam sama (kad ostanem bez iste), al uglavnom kupim, brže mi je.

gde je kupis? da probam ja da eliminisem zlu :)

danas bistru curecu supicu sa griz knedlama i boraniju sa curetinom naravno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back