- Poruka
 - 21.848

ja jedem kuvana jaja cetvrti dan, ostalo od uskrsa da se ne baci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U Voši se tarana sprema samo od jaja i brašna, tvrdo se umesi i onda se kida prstima i tako sveža koristi.
Mislim, može i da se suši ali nikada ne pretekne.
I tarana u mleku je kod nas jedna od varijanti slatkog doručka <3
Ja grašak ne volim al ćufte su ok)))
- - - - - - - - - -
Zato pasuljčinu... to je već druga priča))
Остало нешто од јесени, па да се не баци
Иначе, ја грашак обожавам, могу и посан да једем, али ови моји жути мрави само муљају кутлачом у нади да ће наћи парче меса![]()

Znas kakav je ispap juce? Corbast, blag (ne volim da turam u njega po kile soli kao neki, i onako kobaje i slanina daju "smek", posolim umereno, koliko treba).

Нееее, ово суше на промаји, укус није ни приближно исти.
Наше месо се дими.
Знаш, то је оно што је канцерогено, као роштиљ![]()
  Ja sam detinjstvo proveo u Sremu - valjda samim tim treba da ti je jasno da znam sta je pusnica, svinjokolj itd. Moji su imali bas takvu pusnicu kao ti sto imas. Ustvari imaju je jos uvek, samo se ne koristi otkad je baba umrla. Valjda im je tesko da se bakcu sa tim, sta znam... bolidi. Jos ako je ljut - milina!![]()

Aman zaman...Ja sam detinjstvo proveo u Sremu - valjda samim tim treba da ti je jasno da znam sta je pusnica, svinjokolj itd. Moji su imali bas takvu pusnicu kao ti sto imas. Ustvari imaju je jos uvek, samo se ne koristi otkad je baba umrla. Valjda im je tesko da se bakcu sa tim, sta znam... bolidi.
Danas si mi nesto mnogo bukvalna, ja sam mislio na sadrzaj, ne na izgled pusnice.
Па ти си поставио онакву пушницу, а ја сам буква
Садржај одговара![]()
[QUOTEПа ти си поставио онакву пушницу, а ја сам буква
Садржај одговара![]()

Ja od sadrzaja pusnicu nisam ni primetio kakva je. Mogli su i u poljskom WC-u da slikaju, ja ne bih skontao.![]()
Значи, волеш месце...
А и љуто ти није страно...
Да немаш ти неки коренчић код нас на Југу?

Nisi ti izgleda mnogo Sremaca upoznala do sad.![]()
)))
))Ja volim.klot grasak bez mesa.... Meso pride...
Кад нису досада неће никад.Cekaj dok.ti prorade suljevi :-D

pita sa mesom sa ovog sajta.savrsena je.krckava od spolja,unutra socna.moram da prepisem recept
http://mamajacooks.blogspot.com/2014/02/zalivena-pita-sa-mesom.html
![]()
- - - - - - - - - -
ovde me zeznuo blic
![]()
zasto ostavljas preko noci?zar se kore ne pretvore u kasu?

..neee...tako me majka naucila
..bude savrsena pita, kore se lepo natope povuku sve ma bez greske je probaj slobodno jednom....

ja sam isto ostavljala u frižideru da prenoći već napravljenu..čak i sa sirom...
ništ joj ne fali...mljaaaaac....
upravo sam završila baklavu s makom i baklavu s višnjama što sam obećala mojoj stanodavki da će nosim u petak u BG....![]()

...kakvoj stanodavki nista te ne razumem
...ponesi koje parce vise![]()