Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jungle,jungle manija

[/IMG]

Danas supica od pil.krilaca. Odlicna je. Prvi put sam tako pravila supu... naravno I povrce u njoj. I domaci rezanci.
Piletinu isekla na tanke snicle, pa poredjala u vatrostalnu, preko toga kuvani pirinac, zalila sa pavlakom za kuvanje, I malo soja sosa I zacina, mirodjije, origana, bosiljka... itd... I u rernu na 200 stepeni... kad se ispeklo... stavila tanko secenu sunku preko I izrendala sira... pa ponovo u rernu...
ispalo sjajno... svi hvalili... planulo...
drugo pil.belo sam iseckala na stapice pa u kesu da se marinira

procitala sam u novinama recept da se udinsta mleveno meso na luku,pa pomesa sa skuvanim pirincem,prelije u tepsiju i zalijem mesavinom jaja i pavlake.
sta mislite jel valja to/deluje jednostavno,al ja ne umem ovako da ocenim kakvo ce biti jelo

procitala sam u novinama recept da se udinsta mleveno meso na luku,pa pomesa sa skuvanim pirincem,prelije u tepsiju i zalijem mesavinom jaja i pavlake.
sta mislite jel valja to/deluje jednostavno,al ja ne umem ovako da ocenim kakvo ce biti jelo

meni to lici na hranu koja je kuvala moja ex kuma
meni se ne svidja nista sto se zalije rojal masom pa zapece u rerni..sve mi ima neki bezveze ukus..u stvari, nema mi ukus..

Jungle,jungle manija

[/IMG]

tigre ovo je odlicno!

Sigurno je odlicno.
Ja cu probati pa javljam. ;)

Ovo moje sam ja sama izmislila danas...
a posto sam imala puno zvala I matorce... svi cetvoro se odusevili... a I ja sama... nisam imala pojma kako ce ispasti...
ali kad sam probala sama sebi sam rekla Bravo majstore :mrgreen:)

- - - - - - - - - -

U zadnje vreme sam cesto pravila I makarone sa ml.mesom. Bude super.

- - - - - - - - - -

Mama donela kupus kifle... I sne nokle... ;)

Smoki ja samo ne bi dodala jaje.
Meni je pavlaka za kuvanje ok. Ali samo ona. I to ne puno. 250 ml na veliku vatrostalnu.

Sa jajima bude nekako suvo za moj ukus. Kao musaka

- - - - - - - - - -

Ne mogu da okacim sliku.
ebem.ti krstaricu

dive,naravno da ne valja kad je kuvala ex kuma :mrgreen:
cicak,ajd pravi pa javi

ma nema veze sto je ex, nego sto je stvarno sve tako kuvala
u stvari, cak je i sarmu tako spremala :mrgeen:
meni pirinac ide uz paradajz, uz neko povrce koje pusta vodicu, pa je pirinac upije i lepo se sjedine ukusi
gde bre moze da bude ukusan pirinac sa zapecenim jajima i pavlakom? sve je to bazno bez ikakvog ukusa koji dominira

meni pirinac ide uz paradajz, uz neko povrce koje pusta vodicu, pa je pirinac upije i lepo se sjedine ukusi
gde bre moze da bude ukusan pirinac sa zapecenim jajima i pavlakom? sve je to bazno bez ikakvog ukusa koji dominira

..moze samo treba lepo zaciniti i ispadne super....

ma mene vise zanima dal ce da se slaze taj pirinac sa mlevenim mesom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back