Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ja sam danas htela I sargarepu na kolutice da dodam preko pirinca a pre sunke I sira ali zaboravila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nisam kuvala od četvrtka prošle nedelje...
za sutra kupila zelenu salatu i rotkvice...![]()

al ces da se nakuvas![]()

Pa i mi majke dusu imamo.Za sutra sam za sebe kupila lignje...samo cu da ih izdinstam sa zacinima i divota
a ukucani,koji samo kad spomenem lignje,pozelene,ima da jedu pilav od danas
i bas me briga![]()

Pa i mi majke dusu imamo.![]()
----------------------
Supa, spanac i kiselo mleko, za sina bolonjeze, ne voli spanac.
![]()
Torta sa lesnicima.![]()
![]()
![]()
Mrzim klot kupus.
Dobar je za 100mak. Mada ja nisam nikad jeo klot, ni u vojskE .)Sveki kuva klot kupus. Uhvatiću za struju.Mrzim klot kupus.

Sveki kuva klot kupus. Uhvatiću za struju.Mrzim klot kupus.

a spanac/zelje se posebno skuva pa na kraju umesa u taj dosatani pirinac?Sa zeljem se to inače pravi, duuuuša je pravila pre neki dan.
Beli luk, pirinač, mož integralni, al duže se sprema, mož vitaminizirani, proržiš, prodinstaš.
Sas vinjske šnicle mi jedemo, al bečke al nebečke
- - - - - - - - - -
Ne, ne bariš, ne blanširaš pa čekaš..zajedno sve.a spanac/zelje se posebno skuva pa na kraju umesa u taj dosatani pirinac?

prvi put sam przila skuse.isfiletirla ih,uvaljala u brasno i kratko ispekla,res.kad sam mogla da jedem juce barene girice,mo0gu danas przenu skusu
uz to pirinac sa sosom od brokola.izvadila sam zamrznuti(ne znam sta mi bi jesenas da ga zamrzavam kad ga ima cele godine),a on je nikakav odledjen,nije to kao kad ga zamrzavaju u fabrici