smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
uzivo sam teski smorsmoki, ti si car
ja tebe moram upoznati tako bleskastu :* hehehe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzivo sam teski smorsmoki, ti si car
ja tebe moram upoznati tako bleskastu :* hehehe

uzivo sam teski smor![]()
Boze, tako mi je strasno kada procitam ovo: "bio je njegov red da kuva"....![]()

gde ste bile kad sam pitala za girice i mikrotalasnu...nego sad dosle da zezate![]()
Тако ћеш ти мединим и елениним децовима исто!Ko jos nije gledao kako mu baba kolje kokosku. To bre car detinjstva... to jutro je juri za supu

procitala sam u novinama recept da se udinsta mleveno meso na luku,pa pomesa sa skuvanim pirincem,prelije u tepsiju i zalijem mesavinom jaja i pavlake.
sta mislite jel valja to/deluje jednostavno,al ja ne umem ovako da ocenim kakvo ce biti jelo
Jungle,jungle manija
[/IMG]
)
dive,naravno da ne valja kad je kuvala ex kuma
cicak,ajd pravi pa javi
Smoki ja samo ne bi dodala jaje.
Meni je pavlaka za kuvanje ok. Ali samo ona. I to ne puno. 250 ml na veliku vatrostalnu.
Sa jajima bude nekako suvo za moj ukus. Kao musaka
- - - - - - - - - -
Ne mogu da okacim sliku.
ebem.ti krstaricu

ma nema veze sto je ex, nego sto je stvarno sve tako kuvala
u stvari, cak je i sarmu tako spremala :mrgeen:
meni pirinac ide uz paradajz, uz neko povrce koje pusta vodicu, pa je pirinac upije i lepo se sjedine ukusi
gde bre moze da bude ukusan pirinac sa zapecenim jajima i pavlakom? sve je to bazno bez ikakvog ukusa koji dominira
ma mene vise zanima dal ce da se slaze taj pirinac sa mlevenim mesomma nema veze sto je ex, nego sto je stvarno sve tako kuvala
u stvari, cak je i sarmu tako spremala :mrgeen:
meni pirinac ide uz paradajz, uz neko povrce koje pusta vodicu, pa je pirinac upije i lepo se sjedine ukusi
gde bre moze da bude ukusan pirinac sa zapecenim jajima i pavlakom? sve je to bazno bez ikakvog ukusa koji dominira
ni ja ne stavljam jaja,moji ne vole,u pocetku su rekli da oni ne vole kajganu preko musake![]()
ni ja ne stavljam jaja,moji ne vole,u pocetku su rekli da oni ne vole kajganu preko musake![]()
pa to!
a pirinac i mleveno meso?
probaj..meni bi u svakom slucaju bilo bazno..fali tu jos neko povrce osim luka