- Poruka
- 403.118
evo ga..uspeo mi je i po izgledu i ukusu.Zapeceni punjeni patlidzan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ga..uspeo mi je i po izgledu i ukusu.Zapeceni punjeni patlidzan...
ono plus ovo..ne verujem da bi ti se muz bunio
[/QUOTE![]()
Ono prvo i dalje ne bi
Za ovo se vec ne bi bunio....mada on nije mesaros ( tako u mom kraju kazu za one koji bi samo meso jeli ), vise je za razna testa
danas bolonjeze bile
za sutra kupila mladu prasetinu, pa cu da je ispecem
uz to supica, mladi krompirici i zelena salata

Za koje jelo ti treba puno pil.belog?
A izvadila sam.i krilca
Da vas pitam: puno puta mi ostane kuvana belina iz supe, pa ne znam sta da radim sa njom?
Ne volim da je jedem, suva mi je, a sada mi je i ker uginuo...
Sta je najbolje uraditi sa kuvanom belinom iz supe, da je ne bacam?
kuvaj junecu supuDa vas pitam: puno puta mi ostane kuvana belina iz supe, pa ne znam sta da radim sa njom?
Ne volim da je jedem, suva mi je, a sada mi je i ker uginuo...
Sta je najbolje uraditi sa kuvanom belinom iz supe, da je ne bacam?

na stranu sto to belo pilece iskuvano u supi stvarno jeste gadno. mos da probas da napravis neku salatu od onih sto mesaju x sastojaka pa da dobro podmastis majonezom i pavlakom
. ja belo pilece mesam sa salatom od povrca kao aj malo cistog proteina al nije tolko gadno ko samo....ja ti lepo kazem, cim osetim piletinu u supi tj pilecu mast ja to ne jedemna stranu sto to belo pilece iskuvano u supi stvarno jeste gadno. mos da probas da napravis neku salatu od onih sto mesaju x sastojaka pa da dobro podmastis majonezom i pavlakom
. ja belo pilece mesam sa salatom od povrca kao aj malo cistog proteina al nije tolko gadno ko samo....
naoravi pilecu salatu
napravi ajmokac
napravi pilav
kad god se neko potrudi pa napravi pacetinu neko fensi jelo ja smislim x razloga zasto bas danas ne mogu da jedem,a svi misle odusevices se 

Кад паднеш шака Камаелу....ne jedem pacetinu, masna mi sa isto tim pilecim smradomkad god se neko potrudi pa napravi pacetinu neko fensi jelo ja smislim x razloga zasto bas danas ne mogu da jedem,a svi misle odusevices se
al zato masnom jagnjetu i jaretu ne kazem ne![]()

ja ne volim da osetim paciju mast.
Gadi mi se.
- - - - - - - - - -
Sta je to ajmokac?
Cuo sam za to ali ne znam sta je?

inace curetina mi mnogo ukusnija od piletine a i ne smrdi tolko na tu gadnu pilecu mast....a navodno je i zdravija jer se valjda manje prodaje pa je ne kljukaju tolko hormonima i kojekakvim glupostima.
ne jedem pacetinu, masna mi sa isto tim pilecim smradomkad god se neko potrudi pa napravi pacetinu neko fensi jelo ja smislim x razloga zasto bas danas ne mogu da jedem,a svi misle odusevices se
al zato masnom jagnjetu i jaretu ne kazem ne![]()

Sta ti je.to?
Znam da je zilijen nacin secenja namirnica ( na tracice...)
)))