27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
pita sa sirom i zeljem
sareni djuvec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

fala, fala. lepo izgleda i ukusno je
nikad od mene domaćica neće biti 

Verujem timoje palačinke juče su isto bile mnogo ukusne, ali ih neću često spremati bre, zaboleše me leđa
nikad od mene domaćica neće biti
Eleeem... čime da punim pečurke?![]()
Pa sta volite?
Crni luk, seckane "nogice" pecuraka, zacini, sir,... Ako hoces "jace" dodas seckanu sunku/slaninu,...
Ja bih na vrh svake stavila maslinu.
Nogice pečuraka naravno, sir isto i začini... pa to je to u suštini ništa drugo mi ni ne treba
ustvari možda malo pavlake ili tako nečega da sve to veže

ma nema veze biće dobre kako god okreneš
hvala bogomoljka 
Jos bolje sa mladim lukom, bice sarenijeMislila sam umesto crnog luka da iskoristim malo mladog luka što mi je ostaloNogice pečuraka naravno, sir isto i začini... pa to je to u suštini ništa drugo mi ni ne treba
ustvari možda malo pavlake ili tako nečega da sve to veže
![]()
Nemam maslinema nema veze biće dobre kako god okreneš
hvala bogomoljka
![]()
![]()
od pre nekoliko godina. koliko se secam punjenje je - secene drske od sampinjona, slaninica, odozgo pavlaka.ali ne mora tako, stavis sta hoces, vazno je da je ukusno. mozda puter odozgo?
kad gledam sliku kao da ima i praske sunke!?
Jos ako se doda karija i malo belog vina... 
od pre nekoliko godina. koliko se secam punjenje je - secene drske od sampinjona, slaninica, odozgo pavlaka.ali ne mora tako, stavis sta hoces, vazno je da je ukusno. mozda puter odozgo?![]()
kad gledam sliku kao da ima i praske sunke!?
(ja samo ne mogu pirinač!) i to što kažeš najbitnije je da je ukusno 
Jos bolje sa mladim lukom, bice sarenijeDa, uvek treba nesto kremasto da veze. Neki stavljaju i jaja, kao smesa za prelivanje musake.

slike slede 
a gde je tu paradajz, paprika?![]()
pita sa sirom i zeljem
![]()
sareni djuvec

od ranije.....
)))

![]()
pita sa sirom i zeljem
Zena od koje kupujem kozji sir ga jos ne pravi ( koze imaju male jarice koji sisaju) pa na preporuku komsije uzela od nekog drugog. Grozan je bio...
А могла си и од беланцета пуслице, а жуманце умућено са шеКером/медом!E pa ne uzdrzavam se vise
Napravila pitu sa pekmezom od kajsija, gore sam premazala belancetom ulupanim sa kasikom secera a stavila sam u to 2 kasike susama.
Opravdanje: pita je mala, od jednog jajeta
![]()
http://i1147.photobucket.com/albums/o560/dusbenc/Fotografija1674_zpsc0b5c5f1.jpg

E pa ne uzdrzavam se vise
Napravila pitu sa pekmezom od kajsija, gore sam premazala belancetom ulupanim sa kasikom secera a stavila sam u to 2 kasike susama.
Opravdanje: pita je mala, od jednog jajeta
![]()
![]()

А могла си и од беланцета пуслице, а жуманце умућено са шеКером/медом!