dive
Legenda
- Poruka
- 61.267
nema caleta,otisao sa mladjom pre nego sto se ona rodila
al vi svakako recite da sam ja lepsa
e a da ne zaboravim,cale je komsijin drugar![]()
e to je vec indijska serija

salim se, onda idi..samo jedna je majka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema caleta,otisao sa mladjom pre nego sto se ona rodila
al vi svakako recite da sam ja lepsa
e a da ne zaboravim,cale je komsijin drugar![]()

sad sam se setila ove slike,al vidim da mi nismo stavljale pasulj,a nesto ni luk ne vidim...ni meni ne bude sladak, mada je to kukuruz secerac, ali je ne kuvam, stavim u tiganj malo putera/margarina sta kad imam,
pa ubacim kukuruz, posolim...i bude super...onaj iz konzerve nisam probala...i ne znamm sto ne bi mogao taj smrznuti...
...a mene zanima koji pasulj stavis, i moraju li pecene paprike ili mogu i sveze ljute da se ubace?
...koju meru pravis, koliko cega?
.al ja cu sad da stavim
sad sam se setila ove slike,al vidim da mi nismo stavljale pasulj,a nesto ni luk ne vidim.al ja cu sad da stavim
![]()
- - - - - - - - - -
u stvari mozda je to crno pasulj,a mozda su i masline...

ja bas volim ovu sliku jer me podseca na zensko druzenje i uzivanje.jeste paradajz,ali paradajz jako razvodni stvar.inace taj pasulju konzervi je jako jeftin,bude oko 90 din.dok ti obars pasulj,ode strujamolimja bas volim ovu sliku jer me podseca na zensko druzenje i uzivanje.jeste paradajz,ali paradajz jako razvodni stvar.inace taj pasulju konzervi je jako jeftin,bude oko 90 din.dok ti obars pasulj,ode struja

ma nema mere.prosle godine na moru mi je pravila drugarica,stavljale smo neko sveze povrce,ne secam se sta
imam pecenih paprika u zamrzivacu,pa cu to da ubacim
a pasulj kupujem onaj iz konzerve crveni,meni je odlican za neka jela
kad kuvam za moje kuvam onaj klasicni
ubacicu i svezu ljutu.to planiram izmedju ostalog za rodjendan

Afričke biljke spas za Srbiju?
Afričke biljke troše manje vode jer imaju manju transpiraciju - zbog voštane prevlake korenove dlačice su u stanju da isisaju iz zemljišta kapilarnu vlagu koju naše žitarice ne mogu. Sirak može da da do 12 tona zrna po hektaru - proso oko 2 tone.
"To su biljke koje su visoko tolerantne na sušu jer su prirodno prilagođene tim uslovima".
http://www.gdeinvestirati.com/ostal...oprivreda/15810-africke-biljke-spas-za-srbiju
![]()
super je to jelo,al nije salata sa tunjevinomMeksicka salata kod mene ide kao encilada. Naucila sam od sestrine familije.
Pocnem sa malo belog i puno crnog luka. Dve glavice crvenog dodju najbolje.
Dodam na rezanca naseckanu crvenu i zutu baburu (ako se tako zove, ona skupa paprika, bucmasta).
Nalijem konzervu kukuruza i konzervu pasulja.
Uprzim dok voda ne ispari i dok se svi ukusi ne sjedine. Posolim, pobiberim, dodam zacine po volji...ukusno je i samo posoljeno.
Uzmem pleh ili vatrostalnu ciniju. Odmotam tortilje (bolje sto manjih dimenzija, izbegni one dzinovske). Uzmem kasikom nadev, nanesem na tortilju, umotam je i smestim u pleh za pecenje.
Ponovim postupak i redjam jednu do druge bez prostora izmedju njih. Trebalo bi da ti stane izmedju 6 - 8. Izgledaju valjkasto.
Otvorim konzervu paradajz pelata sa seckanim paradajzom. Kasikom premazem tortilje kao kada nanosim kecap na pizzu. Trebalo bi da bude cela povrsina crvena.
Otvorim dve mocarele i rukama iscepkam. Ispadne 200gr. Iscepkane komade rasporedim po tortiljama, stavim u rernu zagrejanu na 200C i ugrejem dok se mocarela ne otopi. Ne duze od 15 minuta.

sad sam se setila ove slike,al vidim da mi nismo stavljale pasulj,a nesto ni luk ne vidim.al ja cu sad da stavim
![]()
- - - - - - - - - -
u stvari mozda je to crno pasulj,a mozda su i masline...
Ali su ogromne porcije 
Ala ovo lepo izgledaAli su ogromne porcije
![]()

Mislim da grešiš
Mali je tanjir, vidi se po viljušci i čašama... uostalom je prilično zdrav obrok tako da pun mali tanjir nije ništa strašno za one koji normalno jedu![]()
Ne znam da li toliko pojedem za ceo dan.Deluje mi bas obimnoNe znam da li toliko pojedem za ceo dan.
Zavisi od apetita![]()
u stvari lažem... samo ako bi bilo nekog preliva preko toga, onda bih... suve stvari mogu samo par zalogaja da pojedem i već sam puna 

nije ni cudo bogi da si tanka kao trska,ovo je prvo sipanje,serpa mora da se pojede do kraja![]()

Stavila ono frikom povrce u serpu i stavila da kuva... pa cu neku corbicu napraviti...
zaboravila izvaditi meso iz zamrzivaca juce... pa ne znam sta cu...
Neko testo ili pirinac