Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vec sam milion puta rekla: kucam na forumu preko telefona, dok beba siki uglavnom.
Komp nisam stigla da upalim od kako se rodila, kamoli da sednem za sto.
Supu bre jedem iz lonca stojeci ponekad.

A protiv grceva pijem cajeve odavno... nema sta nisam probala... apsolutno nemaju veze sa mojim ruckom... pogotovo sto su joj najjaci bili par sati pre mog obroka... itd itd...

Ko je imao bebu sa grcevima, koja vristi i place a ti joj ne mozes nikako pomoci, nego sve od tebe otpada pa zajedno placete, jer taj smotuljak place i jeca od muke, taj moze da razume kako neko nema pola sata da pristavi supu.
Ko nije, moze slobodno da mi udeli savet "sad cu ja da ti pokazem sta znaci biti majka" :roll:

Tema: spanac i meso
i ne, nisam ja spremala...

..nekoj hrani koja bebi ne prija treba nekoliko dana da se ishchisti iz tvog sistema..
..ako reaguje na mleko i mlechne proizvode, treba i nekoliko nedelja..al ajde da se ne ponavljam i da ne spamujem..

@tema - danas bili u velikoj nabavci pa okasnili.. :) ..ruchak brzinski - krmenadlice na brzo, brdo salate i vruc lebac.. :)

jao bre mnogo su mladi za to :(
kad je moje dete pocelo da se zabavlja sa ovim deckom, tad je krenula i da studira
kad je prvi put bilo, e prespavacu kod xx ili..prespavace on kod nas, pustila sam i onda rekla tako ne moze
vi se zabavljate, a niste u braku
sad studirajte i zavrsite, a posle vidite sta cete..moze to da se prespava, ali samo preko vikenda
njegova mama je obozava, on je meni skroz ok sa svim njegovim manama i vrlinama..kad negde putujem pozovem i njih..dva puta su letovali sa mnom..mislim moze sve, al bre rano je za takav odnos 24h non stop zajedno..

kazi jesi li isla da se upoznas sa prijom?kod tebe kod nje,posle koliko vremena?danas sam obavestena da cu biti pozvana na upoznavanje,zato sto su sad vec duze zajedno,a devojcica cesto spava kod nas i provodi po ceo dan,pa kao dule je divan,sigurno je i mama divna
nekako osecam nelagodu oko toga,sad kao ja treba da budem divna,a garant cu se izlupetati o crnogorcu i bobiju od nervoze:rotf:

a sad tema.hocu da pravim meksicku salatu od tunjevine,pasulj,mladi luk,crveni luk,pecene paprike,kukuruz...al u receptima svugde pise kukuruz iz konzerve.jel mogu ja da obarim smrznuti,nisam nikad probala taj iz konzerve,jel to isto na ukus ?

kazi jesi li isla da se upoznas sa prijom?kod tebe kod nje,posle koliko vremena?danas sam obavestena da cu biti pozvana na upoznavanje,zato sto su sad vec duze zajedno,a devojcica cesto spava kod nas i provodi po ceo dan,pa kao dule je divan,sigurno je i mama divna
nekako osecam nelagodu oko toga,sad kao ja treba da budem divna,a garant cu se izlupetati o crnogorcu i bobiju od nervoze:rotf:

a sad tema.hocu da pravim meksicku salatu od tunjevine,pasulj,mladi luk,crveni luk,pecene paprike,kukuruz...al u receptima svugde pise kukuruz iz konzerve.jel mogu ja da obarim smrznuti,nisam nikad probala taj iz konzerve,jel to isto na ukus ?

ja ne znam kakav je taj smrznuti
al onaj iz konzerve je sladak...bar onaj koji ja kupujem

mozes bre, kako ne mozes..ja ga ne bi barila da ne razvodnjim ukus, nego ga samo stavim na paru nekoliko min da se odledi
nisam se upoznala sa roditeljima na takav nacin
jesam sa njegovim ocem na aerodromu kad smo decu ispratili u za australiju
moj ex jeste isao, al to je bilo kao ono ide da je odveze do njega, pa im nametne da ga pozovu :lol:
ma necu da se upoznajem ni sa cijom roditeljima sve dok ne odluci stvarno da se uda..ne mogu posle i ja da patim sa svakim raskidom

jao smokvo, tacno te zamisljam :lol:
" bas mi je drago sto sam vas konacno upoznala, bas pricam komsiji neki dan kako sam nervozna zbog toga, da sam cak I crnogorcu pisala a rekla sam da vise necu otkako me onako emotivno pegazio " :rotf:

ne kuvas smrznuti?moji jako vole,ne bude sladak
sad ne znam sta da radim

...ni meni ne bude sladak, mada je to kukuruz secerac, ali je ne kuvam, stavim u tiganj malo putera/margarina sta kad imam,
pa ubacim kukuruz, posolim...i bude super...onaj iz konzerve nisam probala...i ne znamm sto ne bi mogao taj smrznuti...
...a mene zanima koji pasulj stavis, i moraju li pecene paprike ili mogu i sveze ljute da se ubace?

...koju meru pravis, koliko cega?

e super za kukuruz
a i meni nije bas do zvanicnog upoznavanja sa sve flasom i buketom,mislila sam da cemo se upoznati za 1 maj na stanici kad ispratimo decu u petrovac.ali ajd sam,sto se mora...glupo bi bilo da odbijem
a ako je mama upola vesela i otvorena kao cerka,ja cu biti odusevljena
a ima da joj kazem,e sad jedna zajednicka za dvvd :mrgreen:

- - - - - - - - - -

jao smokvo, tacno te zamisljam :lol:
" bas mi je drago sto sam vas konacno upoznala, bas pricam komsiji neki dan kako sam nervozna zbog toga, da sam cak I crnogorcu pisala a rekla sam da vise necu otkako me onako emotivno pegazio " :rotf:

al obavezno moram da pomenem i crnogorcevu zenu,nije red da ona ostane u zapecku:zcepanje:

...ni meni ne bude sladak, mada je to kukuruz secerac, ali je ne kuvam, stavim u tiganj malo putera/margarina sta kad imam,
pa ubacim kukuruz, posolim...i bude super...onaj iz konzerve nisam probala...i ne znamm sto ne bi mogao taj smrznuti...
...a mene zanima koji pasulj stavis, i moraju li pecene paprike ili mogu i sveze ljute da se ubace?

...koju meru pravis, koliko cega?
ma nema mere.prosle godine na moru mi je pravila drugarica,stavljale smo neko sveze povrce,ne secam se sta
imam pecenih paprika u zamrzivacu,pa cu to da ubacim
a pasulj kupujem onaj iz konzerve crveni,meni je odlican za neka jela
kad kuvam za moje kuvam onaj klasicni
ubacicu i svezu ljutu.to planiram izmedju ostalog za rodjendan

ma nema mere.prosle godine na moru mi je pravila drugarica,stavljale smo neko sveze povrce,ne secam se sta
imam pecenih paprika u zamrzivacu,pa cu to da ubacim
a pasulj kupujem onaj iz konzerve crveni,meni je odlican za neka jela
kad kuvam za moje kuvam onaj klasicni
ubacicu i svezu ljutu.to planiram izmedju ostalog za rodjendan

...aha, znaci sve od prilike, imam sve sem tog pasulja...probacu...

a muz sedi I davi se tek postavljenom supom :lol:
kakv bre muz,sta ce on tamo?valjda cu samo ja biti pozvana
Pa gde su smoki mladi? Mislim mladi za ljubav? Nisu.
A ni za zajednicki zivot/brak ako to zele.

Ja ne bih volela da se moji udaju/ozene pre 18-e... sve posle volja im...
Njihova odgovornost ;)
a sta ce molim te da jedu kad se uzmu tako mladi?gloginje?ona svira klavir,on gitaru,pa samo da pocnu da tamburaju po ulici...
ne cekaj..muz se davi kad smoki lupi rukom o sto i kaze - da vam ispricam anegdotu:zcepanje: zmu hteo devojcici da pusti sms, pa pustio meni :mrgreen:
al ja verujem da je smokvin zmu duhovit i da bi shvatio salu :lol:

mnogo ste neozbiljne,jos ce te me vise unezveriti

- - - - - - - - - -

izvini smoki, samo se salimo
salim se isto tako i na svoj racun..nista zlonamerno :zag:

ne znas ti kako je njemu tesko :rida:
:lol:

kakv bre muz,sta ce on tamo?valjda cu samo ja biti pozvana

a sta ce molim te da jedu kad se uzmu tako mladi?gloginje?ona svira klavir,on gitaru,pa samo da pocnu da tamburaju po ulici...

mnogo ste neozbiljne,jos ce te me vise unezveriti

- - - - - - - - - -

ne znas ti kako je njemu tesko :rida:

kazu da je za muskarce plakanje dobro, posle manje piske :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ma docicete vi meni uskoro na svadbu,pa cemo videli ko ce koga zezati :ljutko:
i koja je prija lepsa :flert:

ne, kad odes ti je dokusuri odmah i kazi - moze jedna za dvvd da moje drugarice vide koja ce od nas za mesec dva da bude lepsa baba :rotf:
ne bolje to kazi njenom ocu..oni to lakse podnose :malav:

kazu da je za muskarce plakanje dobro, posle manje piske :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ne, kad odes ti je dokusuri odmah i kazi - moze jedna za dvvd da moje drugarice vide koja ce od nas za mesec dva da bude lepsa baba :rotf:
ne bolje to kazi njenom ocu..oni to lakse podnose :malav:
nema caleta,otisao sa mladjom pre nego sto se ona rodila
al vi svakako recite da sam ja lepsa:mrgreen:
e a da ne zaboravim,cale je komsijin drugar;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back