Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Vec sam milion puta rekla: kucam na forumu preko telefona, dok beba siki uglavnom.
Komp nisam stigla da upalim od kako se rodila, kamoli da sednem za sto.
Supu bre jedem iz lonca stojeci ponekad.
A protiv grceva pijem cajeve odavno... nema sta nisam probala... apsolutno nemaju veze sa mojim ruckom... pogotovo sto su joj najjaci bili par sati pre mog obroka... itd itd...
Ko je imao bebu sa grcevima, koja vristi i place a ti joj ne mozes nikako pomoci, nego sve od tebe otpada pa zajedno placete, jer taj smotuljak place i jeca od muke, taj moze da razume kako neko nema pola sata da pristavi supu.
Ko nije, moze slobodno da mi udeli savet "sad cu ja da ti pokazem sta znaci biti majka"
Tema: spanac i meso
i ne, nisam ja spremala...
Komp nisam stigla da upalim od kako se rodila, kamoli da sednem za sto.
Supu bre jedem iz lonca stojeci ponekad.
A protiv grceva pijem cajeve odavno... nema sta nisam probala... apsolutno nemaju veze sa mojim ruckom... pogotovo sto su joj najjaci bili par sati pre mog obroka... itd itd...
Ko je imao bebu sa grcevima, koja vristi i place a ti joj ne mozes nikako pomoci, nego sve od tebe otpada pa zajedno placete, jer taj smotuljak place i jeca od muke, taj moze da razume kako neko nema pola sata da pristavi supu.
Ko nije, moze slobodno da mi udeli savet "sad cu ja da ti pokazem sta znaci biti majka"
Tema: spanac i meso
i ne, nisam ja spremala...
..ruchak brzinski - krmenadlice na brzo, brdo salate i vruc lebac..