proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
spremam se da pocnem pileci paprikas 
ima li neko neku novi ideju za ovo klasicno jelo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

spremam se da pocnem pileci paprikas

imam ja. da je do mene,ja bih u pileci paprikas stavila ribu(umesto pileta)![]()

Kod mene ga niko ne voli.Svi bi ribu,ili meso bez kostiju.Kao da raste na drvetu.Jedino jagnjetini oproste koske.
![]()

pa i ja pocela mojima da pravim pileci paprikas od belog mesa.tuga![]()
Odoh na pijacu.

)))Сетио сам се тога код покојне бабе по оцу, она је увек имала организована јела по данима у сезони... сем кад ми деца заопуцамо да нам се нешто једе, па једе, што би она питала: Па јел сада душа излази ако то не добијете?Ja juce jela nasuvo kod maman, iako nije petak.
J.bes cetvrtak bez pasulja, al nasuvo je nasuvo, nisam mogla danas ici)))

Сетио сам се тога код покојне бабе по оцу, она је увек имала организована јела по данима у сезони... сем кад ми деца заопуцамо да нам се нешто једе, па једе, што би она питала: Па јел сада душа излази ако то не добијете?![]()

..danas spanac, a hocu li uz njega jaja ili neko meso jos ne znam..i rotkvice...

)))))))))imam ja. da je do mene,ja bih u pileci paprikas stavila ribu(umesto pileta)![]()

Proko obavezno knedlice u pileci paprikas!
Ili domace siroko testo.
Bez toga ne priznajem pileci paprikas
Ко једе термичку клопу петком се једе парадајз чорба и насуво, или кнедле са сиром, а средом пасуљ.