Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dive, a kranjske kobasice? koje da kupim?

slovenacke..samo te!
priozvodjac je kras http://online.idea.rs/products/60020152/kras-kranjska-kobasica-230g-kras
pakuju ih po dve i povezane su cackalicom na jedom kraju..vidi se kroz omot..nemoj ni jeden druge! sve druge su :bljuc:
a ove su :super: njih koriste slovenci
ove imas da kupis u tempu i idei

431-1.jpg

- - - - - - - - - -

da li se dobro vidi :zkez:

...danas bila na pijaci Zeleni venac...znaci i dalje je najjeftinija pijaca, doneh pune kese zelenisa za nepunih 200 dinara...na Vidikovcu bi to bilo duplo skuplje....pola kg
ociscenog spanaca 30 dinara:eek:, veza rotkvica 15, mladi luk 3 za 50 dinara, 4 veze zelja za 50...i tako tacno mi dodje da idem tamo u buduce....

podelicemo ti i ja ovu mesinu,tebi meso,meni ove koske za glabanje.jer kad dobijem samo meso,ne znam sta cu sa njim :(

Јууу, Смоквице, како не знаш шта ћеш са месом :eek:

Ситно,ситно, исецкаш, па додајеш рена да ти очи испадну кад једеш (то је одлично за синусе) и све то добро измешаш.

Тако се једе овакво месиште, а ко не воли љуто може и овако да ужива у њему.

Иначе, слажем се са поделом, што ли ти објашњавам, остаћу без свог дела :think:

cuti,ja sam presretna kad posluze meso sa kostima.ako toga nema,meni su mljac i krompiri koji moraju da idu uz ovakvo pecenje
ja cu za sutra da pravim i nosim musaku od zelja u ledince,a danas cu verovatno pileci paprikas

cuti,ja sam presretna kad posluze meso sa kostima.ako toga nema,meni su mljac i krompiri koji moraju da idu uz ovakvo pecenje
ja cu za sutra da pravim i nosim musaku od zelja u ledince,a danas cu verovatno pileci paprikas

Аха, сконтала си да је мусака од зеља одлична измишљотина.

Мислим да ћеш сада све ређе правити сармице, а била си толико кивна на тету која ти је продала никакво зеље :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back