ja inace mnogo volim vidikovacku pijacu i oko praznika i vikendom.
sad me ona gronik slanina podsetila na leksikone kada smo bili u osnovnoj. bilo je sramota odgovoriti na pitanje sta volis da jedes (omiljena hrana), bilo sta drugo osim pomfrita i u meku. kako smo bili iskomplexirani ko dec ybt. msm, nema veze sa temom, al' mi to pada na pamet.
...onda se nas dve srecemo povremeno tamo, a da ne znamo

...ja volim i idem svakog vikenda, makar i za salatu...isplati se 4 kom 100 dinara...i tako svasta nesto....
...a sto ima u tom delu gde je sir i kajmak i suhomesnato, covek koji prodaje cvarkeee....jooooooooj 850 dinara je bilo kg, a savrseni su...ja probala, nisam kupila...nisam karakter...

al' to za uskrs, da ne bude zabune. sad jos samo gulas od srca...lepo mi dodje da ga danas napravim.
...vec ovaj sutra ili prekosutra.
ja volim intenzivan ukus. a koziji jos vise. a volim svaki kajmak i sir i mladi i stari.
kakav je ono intenzitet, masnoca....
inace ja se uvek usplahirim ko mlada siparica kad naletim na tezgu sa sirom na ferijama, pa probam sve redom dok ne nadjem sta mi se svidja i onda to pazarim pa odem kuci da jos jedem
trenutno jedem najvise neki spanski masni koziji sa ruzmarinom i fetu od koze...i plavi sir je tu redovna postavka, on uz sve moze
.Uz paradajz to je raj za culo ukusa
jednom mi od ljute paprike izaslo nesto ko opekotine po jeziku