gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
a ja volim na res peceni tost da utrljam beli luk,pa da pospem sa maslinovim uljem
i to volim
cesto vikendom pravim bruskete za dorucak, samo na to dodam malo paradajza i mrvu sira i zapecem u rerni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja volim na res peceni tost da utrljam beli luk,pa da pospem sa maslinovim uljem

Nadala sam se da cu dobiti neku ideju za sutrasnji rucak...a dobih neodoljivu zelju za kajmakom
Bas ste neke
aj sad brzo neku ideju za rucak za sutra![]()
Nadala sam se da cu dobiti neku ideju za sutrasnji rucak...a dobih neodoljivu zelju za kajmakom
Bas ste neke
aj sad brzo neku ideju za rucak za sutra![]()
pileci raznjici od belog mesa,punjeni sirom,obmotani slaninom
uz to neka mesana salata
Sarmice od zelja i kiselo mleko

Sarmice od zelja i kiselo mleko
super su vam ideje...mislim da ce sarmice da cekaju subotu,moram na pijacu po zelje,u dvoristu ga jos nema![]()
...lakse ti je musaku od zelja, i brze i jednostavnije, a na kraju bude isto...samo se manje mucis![]()

znam i ja da je lakse... al ove godine sam resila da probam da smotam sarmice... Bice cirkus![]()

znam i ja da je lakse... al ove godine sam resila da probam da smotam sarmice... Bice cirkus![]()

za ovo mora hormonski status da mi bude uravnotezen!![]()
e subota ce ondaK taman odgovarati 
Kako da spremim pileca krilca?
Nesto novo?! Imate ideju
.samo se vi smejte...sutra kad se bude jeo kajmak,vi necete dobiti![]()
Ako je uspeo i sir,biće dovoljno uveče za gibanicu.E, svašta će neki da zovu kajmakom : pop i ajrodrom čikago:
Skinem ga iz šerpe,pa sa njim odmah na hleb...ako ga neko nije primetio pre mene..
Neko voli i mlad kajmak,pa još nesoljen.Skinem ga iz šerpe,pa sa njim odmah na hleb...ako ga neko nije primetio pre mene..
![]()
Neko voli crnke, neko plave boje, a ja jadan šta ću, volim obadvoje? lolol
E, jeo sam pečeno pile usred noći,osvetljen samo svletlošću lapme iz rerne.A ono mlako, lepi se za prste i krompir ostao u moci, a nije se natopio. Šta da ti pričam.