Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo hrane koju sam spremala danas, tj trpeza :aha:
Sve je ispalo super, ali sam oduševljena ruskom/francuskom salatom i tortom... :zaljubljena:
20140327_192445.jpg
20140327_205158.jpg
20140327_205513.jpg

A sad odoh na spavanje, mrtva sam umorna :cao:

ZD, znam da je sad kasno i pita spremljena i pojedena, ali evo kako je ja pravim.
smuckam 3, 4 jajeta sa pavlakom i sirom i unutra dodam svez spanac (opran i saseckan, ne mnogo sitno) i 2, 3 dl mleka (procenis sama da ne bude previse tecno). onda redjam dve kore patu drugu poporskam uljem, na trcu ide fil, pa opet dve kore, ulje, treca kora, fil dok se ne potrosi. pecem oko 35 min na 200, 10 min pred kraj smanjim na 180

oh gnušam se od ljudi
koji slažu zelje i fil
umesto da motaju sarmice
gnušam se i i od ljudi koji viljuškom izgnječe sarmice sa kisleim mlekom
msm mogli smo sve da rokemo u lonac i napravimo bućkuriš

ah sutra ja kuvam
msm kuvam
biće fašiane i pire

Neko voli i mlad kajmak,pa još nesoljen.:zaljubljena:Skinem ga iz šerpe,pa sa njim odmah na hleb...ako ga neko nije primetio pre mene..:histericna:

Neko voli crnke, neko plave boje, a ja jadan šta ću, volim obadvoje? lolol

E, jeo sam pečeno pile usred noći, osvetljen samo svletlošću lapme iz rerne. A ono mlako, lepi se za prste i krompir ostao u moci, a nije se natopio. Šta da ti pričam.

Poslednja izmena:
Neko voli crnke, neko plave boje, a ja jadan šta ću, volim obadvoje? lolol

E, jeo sam pečeno pile usred noći,osvetljen samo svletlošću lapme iz rerne.A ono mlako, lepi se za prste i krompir ostao u moci, a nije se natopio. Šta da ti pričam.

Ja sam zamislila scenu,i tebe u gaćama ispred rerne,sa ulepljenim prstima...:lol:

Odoh,počela sam od ranog jutra da lupetam...:rumenko:

До недеље не кувам ништа.

Остало је од рођендана толико хране, да могу само да додам неку супу иили лагану чорбицу.

Волим рођендане :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back