Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa posle duzeg perioda vikend izvodjenja na ruckove,danas sam mrsila po kuhinji...
Supica,bata i i karabataci iz rerne,pomfrit,zelena salata.
Kako dugo nisam uspevala da ispecem palačinke,kupila sam onu spatulicu za okretanje i prosle nedelje probala.Nasla neki recept na netu.Okretanje islo fino s tim pomagalom,ali su bile nekako zilave.Mislim da je do smese.
E danas sam pravila po drugom receptu , sa Coolinarike i bile su sjajne.Kao nekad bakine..onako s rupicama.Filovala sam ih nutelom i visnjama i dodavala kokos i plazmu.Obrnula 4 ture za društvo,a ja nisam probala nijednu....

Tebi treba dati orden,medalju...da ne probas ni jednu.
Ili malo mLogo lagis. :lol:
Ja bih pojeo 12 komaTa,smem da se kladim. :whistling:

ja kupila onaj kajenski biber tjah mlevenu cili papricicu...jedva cekam da sutra probam :zper:. valjda se necu razocarati.

a za sutra
arapska corba od sociva
integralni pirinac
povrce iz supe za osnovu koju moram sad da kuvam (steta da propadne to povrce)
pilece belo
i salsa od paradajza...taman da isprobam papricicu.

- - - - - - - - - -

:zper:

- - - - - - - - - -

i neka salat....najverovatnije zelena.

- - - - - - - - - -

evo je corbica...od rudolfa.

http://www.24kitchen.rs/recipe/arapska-supa-od-sociva

a u sredu skusa i zelena salata, ali ja necu da jedem i krompir salatu. :rida:
pa u cetvrtak krkanje ugljenih hidrata....integralni pirinac (ja ga inace jedem umesto hleba) i grasak i neko meso, ali jako posno meso ili cak oslic.
petak ratatuj ili kako se vec zove mozda uz sir
subota ona boranija iz zamrzivaca, necu stici nista da kuvam
nedelja valjda ce da ostane ratatuj od petka i opet mozda sir ili meso
svuda naravno ide i salata

http://www.coolinarika.com/recept/cappuccino-snite/#content_info

samo da kazem, isekoh parce samo zbog forumasa, za probu :D hahaha
kolac je skroz ok, ja sam mislila da fil nije dovoljno sladak, medjutim, taman je sve jer je ganace jak krem
ganacea mi je i ostalo nakon premazivanja celog kolaca, tako da ga ima sasvim dosta :)
i fila ima puno
ukusno :)

1975248_1416611458588972_1817297238_n.jpg
1922421_1416611455255639_1007848928_n.jpg

Ledite li tijesta?
Hoću da prvim neke pite... meso i slatku sa jabukama.
Ova sa jabukama je sa grizom, jogurtom ... nego, ako bih da zaledim, da li se takve stvari malo zapeku pa lede, ili samo uvijene u zamrzivač, pa kao kupovno tijesto onako zaleđeno u šporet

..samo umesis i u zamrzivac...bude isto kao da je sad umeseno....kad sam to radila ponasala sam se kao i prema kupovnom pravac u vrucu rernu...

http://www.coolinarika.com/recept/cappuccino-snite/#content_info

samo da kazem, isekoh parce samo zbog forumasa, za probu :D hahaha
kolac je skroz ok, ja sam mislila da fil nije dovoljno sladak, medjutim, taman je sve jer je ganace jak krem
ganacea mi je i ostalo nakon premazivanja celog kolaca, tako da ga ima sasvim dosta :)
i fila ima puno
ukusno :)

Pogledajte prilog 323628 Pogledajte prilog 323629

ovo izadje ko torta.
taj sam recept nasla, al' ne znam dal moze umesto ostrog obicno brasno. posto ostro nemam, ne koristim ga...ne znam cemu sluzi i gde se koristi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back