Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne,a sta da ti se ne dopadne
ja bih sa tim samo ono svezu cabatu sa maslinama pa vrucu umakala u maslinovo ulje..njam..

...ne, necu sad, baz zato sto ne znam hoce li mi se dopasti...a ovo cu svakako pojesti nije to puno, necu bre te cabate i ta testa,
vec samo u salatu ili eventualno beli sir, pa da prelijem maslinovo preko...e to je bas, bas, njam...mada ne znam kako ce biti sa
ovim......videcemo, mozda moze i za salatu...

...ne, necu sad, baz zato sto ne znam hoce li mi se dopasti...a ovo cu svakako pojesti nije to puno, necu bre te cabate i ta testa,
vec samo u salatu ili eventualno beli sir, pa da prelijem maslinovo preko...e to je bas, bas, njam...mada ne znam kako ce biti sa
ovim......videcemo, mozda moze i za salatu...

moze i paradajz i sir..pa na to bacis svez bosiljak i preko to ulje..mmmm..

pa ima jaci ukus od kravljeg...koziji mi je jos bolji i jos jaci, ima nekako poseban smek. al' ako ne volis bolje ne unistavaj to sto pravis sa maslinovim uljem. i dajes mi ideje. :rida:

...mislis da ne unisatavam maslinovo sa tim..:P
...svako nesto voli nesto ne, kozji sam jednom probala ne secam se ukusa...ali sam jela ovcije kiselo i ono mi je odlicno...ne znam dok ne odem na pijacu sta
ce mi se od sira svideti...

...mislis da ne unisatavam maslinovo sa tim..:P
...svako nesto voli nesto ne, kozji sam jednom probala ne secam se ukusa...ali sam jela ovcije kiselo i ono mi je odlicno...ne znam dok ne odem na pijacu sta
ce mi se od sira svideti...

pa da..steta za taj preliv, ako ti se ne dopadne sa ovcijim. ja volim ovciji sir i onda bi mi bilo ok. a sad se povlacim sa teme, jer mislim da cu od ove price da ogladnim. :lol:

Skuvala domacu juhu danas...
I ispekla batak i karabatak za rucak... prelila ih domacom supom pa lagano pekla u tiganju... mmmmm...
Za sutra spremila supu,
izvadila ml.meso pa cu napraviti makarone sa mlevenim mesom, preliti pavlakom i sirom i zapeci u rerni...
i krmemadle pecene na tiganju sa kuvanim sljivama i medom...
Mama donosi kiflice i tortu i salate
Sveki sarmu i neko meso i tortu...

Medi drugi rodjus

pa da..steta za taj preliv, ako ti se ne dopadne sa ovcijim. ja volim ovciji sir i onda bi mi bilo ok. a sad se povlacim sa teme, jer mislim da cu od ove price da ogladnim. :lol:

...pametno:)

...ja razmisljam da sipam casu jogurta, vecito me spasavao gladnih situacija kad donesem ovakve odluke kao sto sam danas....

- - - - - - - - - -

I ispekla batak i karabatak za rucak... prelila ih domacom supom pa lagano pekla u tiganju... mmmmm...
Za sutra spremila supu,
izvadila ml.meso pa cu napraviti makarone sa mlevenim mesom, preliti pavlakom i sirom i zapeci u rerni...

Medi drugi rodjus

...neka mu je srecan rodjendancic:heart::vatromet:

...nego koja je razlika izmedju juhe i supe?

Za sutra spremila supu,

Medi drugi rodjus
Srećan mu rodjendan... porastao momak!

- - - - - - - - - -

Ja sam juče skuvala sarme, biće za par dana.

Za sutra spremila supu,

Medi drugi rodjus

pa srecan vam rodjendancic! :heart:
ja taman citam pa kazem - auuuuuu al se ova prijela :lol:
sledeci put napisi manifestaciju na pocetku, pa da mirno citamo meni do kraja

- - - - - - - - - -

....nemam pojma kakav je ovciji sir...meni sve sto ima taj ovciji smek malo podize zeludac....e sad ako se ne
oseca nikakav miris mogla bih da probam...

meni ovcji i kozji imaju smek kao da sam olizala kozu ili ovcu..:sad2:
al mi zato ima ukus za medalju :ok:
nesto se mora pretrpeti..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back