- Poruka
- 11.368
Zar pasuljijada nije sledeci vikend u Kamenicom parku ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar pasuljijada nije sledeci vikend u Kamenicom parku ?
Pokazala sam dragom, kaze nikad jos nije video narod koji pravi kult od hrane. A zbog tebe pojedoh 3 tanjira pasulja i ocu da izdahnem sad
Čorbica od tikvica, pohovani fileti oslića, krompirići i kupus salata. Dezert od juče: kolač sa Šljivovice
Danas pravila tu Delimano tortu i izgleda da će biti odlična....videćemo šta kažu gosti sutra
Dragisha, gde je mesto održavanja te Pasuljijade![]()
Лаже те.Pokazala sam dragom, kaze nikad jos nije video narod koji pravi kult od hrane. A zbog tebe pojedoh 3 tanjira pasulja i ocu da izdahnem sad
Лаже те.
Има фестивала хране и пића свуд по свету... уосталом нек се увери на Октобер фесту.
Pokazala sam dragom, kaze nikad jos nije video narod koji pravi kult od hrane. A zbog tebe pojedoh 3 tanjira pasulja i ocu da izdahnem sad
Ja volim picu, kis loren i sl., ali na jaaako tankom testu, skoro providnom. I u poslednje vreme, kada dozvolim sebi takav izlet a mrzi me da sama umesim, pravim na korama za rozen tortu. Bude odlicnoj
a noćas smo smaltili nešto što nije pica
al testo kao za picu samo masnije a ozgo samo
tanko sečene tikvice na kolutove, baš superrecko tanko, svež paradajz na kockice i kačkavalj i bosiljak
sine to je sočno i hrskavo, nema u pekari da se kupi a džejmi oliver nije prošao poredtakve jednostavno savršene skalamerije
evo da još malo dočaram atmosfere sa jučerašnje Pasuljijade...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedan od 104 kotlića na današnjoj Pasujijadi...
najedosmo se i mi i gosti nam iz BG...![]()
kako mozete pasulj na 30'![]()
dobar suljpa moze uvek
problem je kuvanje na preko 30 stepeni