Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
...paz da ti ne zagori, meni to sve cesce tako![]()

- - - - - - - - - -
sta je mali lonac u veliki???
to je kad me mrzi da kuvam, pa poređam lonce i šerpe po veličini u kredenac

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...paz da ti ne zagori, meni to sve cesce tako![]()
sta je mali lonac u veliki???
e, bila je prica o supi pre neki dan...ja supu kuvam vikendom, ali zaista natrpam gomilu mesa, npr veeliku junecu rozbratnu plus pilece gudi ili ledja, ili kombinaciju sa junecom koskom ako nadjem tako nesto
i tu gomiletinu povrca, al ne volim bas razno, nego ono sto ide inace u supu-zelen i zapeceni crni luk (to sma od keve pokupila, to zapecen na plotni i nije mi supa uopste ista bez toga)
sve to procedim, pa zakuvavam po malo ko sto je dragisha rekla
junetinu jedemo onda kao rucak sa salatom ili prilogom, pilce isto, ili napravim neku pilecu salatu, kuvano povrce ili pojedem ja,m ili naseckam u supu-samo sargarepa, luk bacim, komad tikve propasiram zbog boje i slatkastog ukusa
Jel moze neko da mi objasni kako da napravim kore za pituljice a da se ne cepaju ko lude?
To ono sa kupovnim korama, pa valjda u foliju pa zamrzneš da se lakše seče :/ mada što bi, možeš i ovako al nekim oštrijim nožem i da nije reckav
Ne. Ocu da napravim kore. A pituljice se pune ko gibanica, samo sto se prze u tiganju.
Aha, e pa ne znam onda
Nađi na yt sigurno da ima ceo postupak
Ili nađi recept za pancerote msm da može tako samo one idu u duboko ulje
Znaci nista vise yt ne verujem, kupila sam novu mikrotalasnu jer sam umalo zapalila kucu pokusavajuci da napravim neke tortice po njihovim savetima pre neki dan.
A i ja sam šou :/ Eno zbrčkala sam Šarlotu, nisam pratila recept, sve piškote plivaju po filu, ne mogu da verujem :/
ostavi u kalupu
stisnuce se do sutra
a ako se i ne stisne
navalite kashikom : )
Služicu u čašama kao domaći puding ili tako nešto![]()
Vodio me bivši kolega na ručak, a za večeru će biti pohovani sir![]()
Pa ti si šou
Pronađi neki poudan kanal, ne možeš tako nasumično, msm stvarno ima svašta :/
Znaci nista vise yt ne verujem, kupila sam novu mikrotalasnu jer sam umalo zapalila kucu pokusavajuci da napravim neke tortice po njihovim savetima pre neki dan.
Sta da kazem, bar se trudim. Rezultat mojih napora tog dana bio je sledeci
Pogledajte prilog 353506
Pogledajte prilog 353507
Ma da.
Gde se secam kako sam nasla. A i kakve veze ima sto nije keramika? Nije to staklo ko ovo za case.
E vidiš, ja kad sam gledala te Cake in a Cup uvek je pisalo da mora da bude keramika![]()
![]()