Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, bila je prica o supi pre neki dan...ja supu kuvam vikendom, ali zaista natrpam gomilu mesa, npr veeliku junecu rozbratnu plus pilece gudi ili ledja, ili kombinaciju sa junecom koskom ako nadjem tako nesto
i tu gomiletinu povrca, al ne volim bas razno, nego ono sto ide inace u supu-zelen i zapeceni crni luk (to sma od keve pokupila, to zapecen na plotni i nije mi supa uopste ista bez toga :) )
sve to procedim, pa zakuvavam po malo ko sto je dragisha rekla
junetinu jedemo onda kao rucak sa salatom ili prilogom, pilce isto, ili napravim neku pilecu salatu, kuvano povrce ili pojedem ja,m ili naseckam u supu-samo sargarepa, luk bacim, komad tikve propasiram zbog boje i slatkastog ukusa

ja ne volim babske supe gdje se povrcu ubije dusha. a najvise volim supu sto vise povrca koje se na kraju procijedi i baci.ili se ubaci u blender pa se moze koristiti za razne druge stvari. naravno bez tjestenine da se moze jesti vise dana.

Pa ti si šou :rotf:

Pronađi neki poudan kanal, ne možeš tako nasumično, msm stvarno ima svašta :/

Sta da kazem, bar se trudim. Rezultat mojih napora tog dana bio je sledeci
umetnost.jpg

umetnost1.jpg

E vidiš, ja kad sam gledala te Cake in a Cup uvek je pisalo da mora da bude keramika :aha: :think:

Znas sta, ja sam pocela da verujem da to testo u mikrotalasnoj uspeva samo u americkim filmovima. Juce sam 3 puta pokusavala da ispecem normalno testo za picu, 3 razlicita testa, i ni jednom nije valjalo. Tako da odustajem od mikrotalasne i ubuduce je ko i ranije koristim da nesto zagrejem ili skuvam i to je to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back