proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
takav volem, kad se vidimo ?
\
\
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poslacu muza da ti donesetakav volem, kad se vidimo ?
\

ni moji nisu posebni ljubitelji krmenadli, ali ostalo od zimus od svinjokolja, mora da se pojede.

ma ni industrijski, ko zna sta stvaljaju u njega. donosi ga zapravo deda mraz sa svernog pola![]()

poslacu muza da ti donese![]()

Данас нека риба, (видећемо шта свеже има у понуди успут) и блитва са куваним кромпирићима, лимуновим соком и маслиновим уљем.
За рибу је, наравно, задужен муж, за блитву ја.
А госпођица би могла после да баци неку палачинкицу, ако буде расположена.
zapravo 3...i mozes da crknes sto se meni moze da jedem kada hocu i sta hocu.a ti nastavi da zivis na biljkama da se ne bi udebljao.
obicno nocu jedem upravo meso i salate, a ne ugljene hidrate, a razbijam po teretani.
- - - - - - - - - -
doduse danas sam preskocila meso...pilo mi se mleko.
- - - - - - - - - -
kamael lepo priznaj da ti licno imas problem sa varenjem i neki strah od bolesti ili cega vec, pa zivis iskljucivo na tim biljakma. a u osnovi svih strahova je strah od smrti...tako da ti se zapravo plasis riknjavanja. pa nece te biljke spasiti od onog konacnog sto nas sve ceka.![]()

ne marim, slobodno ga posalji
i ne tripuj, stvarno sam ti se obratio za pasulj .................
volem suljpu pa to ti je![]()

Ja kupila juče filete oslića i 'oću-neću sinoć da ih spremam za danas, pa na kraju nisam, brzo ide, bolje danas sveže kad dodjem s posla, pa sam ih samo stavila u frižider. I odrmznuće mi se skroz. Da li će uopšte nešto ostati od njih? Jel vi to odmrzavate?
idite do matijevica ima jeftin losos 250g za 200 din,istice mu rok trajanja valjda nije po treci put![]()
))
))Evo mi dosla majka I sprema spanac
a supu sa juce skuvala

Evo mi dosla majka I sprema spanac
a supu sa juce skuvala

idite do matijevica ima jeftin losos 250g za 200 din,istice mu rok trajanja valjda nije po treci put![]()
pire losos i zelena salata![]()

Danas dinstane pečurke (šampinjoni) i zelena salata.
Kako vi ostali spremate pečurke - da li ih samo izdinstate, stavljate neke dodatke, pravite sos ili...?
А пази, ја читам пире лосос и питам се, зашто да упропасти дивну рибу правећи од ње пире или паштету
Стављај зарезе, Ђоле![]()

cicak..ovo je tema sta ti kuvas a ne sta ti mama kuva
![]()