zutikrin
Zainteresovan član
- Poruka
- 463
supa sa knedlama,pire krompir,podvarak,mramorni kolac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Та аномалија да се превазиће још ове сезоне док потомкиња превазиђе грчеве.
Меда нека буде инструктор!![]()
Mislim da je dan u pitanju
moze jedno 7 dana na 2-3 stepena celzijusa
- - - - - - - - - -
yebote, sve moram da ucim ove seljake![]()

Ми од ћалета узимамо козије и овчије сваки други дан и не квари се током та два дана(овчије се одмах кисели, а укисељено може да стоји и по недељу дана), а кравље повремено кад нема, или недовољно има ова два млека од једне жене једном недељно(3 пута по два литра у флашама од КК, али одмах преспемо у емајлиране посуде које су поклопљене.Poznavaoče, znam da se hraniš presnom hranom i piješ nekuvano mleko, pa me zanima koliko dugo može u frižideru da stoji nekuvano mleko. Možda znaš iz iskustva?
Као и мајчино млеко тако и кравље има антитела(додуше антитела оптимална за телад) и због тога је делом антисептично.ja mislim dA se mleko mora prokuvati i tada moze da stoji par dana,
kontam jedino sveze da moze da se zamrzne, posto mi dovucemo onog s golije u kesama i zamrzavamo

Где би се иначе прерађивало?Ako je presno to znaci da biljke ili meso ne prolaze proces obrade. Ovo sto ti radis nije presno jer to mleko se preradjuje u organizmu.
Предатори, сваштоједи...Presno znaci zivo. Ubrano i sveze. Kako se uvidja, to je moguce jedino sa prirodnom hranom za coveka, biljnom. Ko jos jede zivo meso?
Ћао Камаеле, јел сунце пржило данас?PRESNA HRANA ZA PODMLADJIVANJE I ULEPSAVANJE
Gotovo cela populacija pati od hronične dehidratacije. Dobra hidratacija povećava snagu imunog sistema. Hidratacija je najvažniji faktor koji održava naša hidriranim i elastičnim. Živimo u toksičnom svetu i treba da obratimo pažnju da u sebe unesemo vodu bez toksina. Po Dr.Gabrijelu Kazensu, sveža izvorska voda sa mesta odakle izlazi iz zemlje je voda idealnog porekla......
http://www.balansmedika.com/terapije/ishrana
Ma koji ce mi antitela od krave....Као и мајчино млеко тако и кравље има антитела(додуше антитела оптимална за телад) и због тога је делом антисептично.
Кад се скува антитела предају меч и уствари млеко иако више нема бактерија унутар себе постаје осетљивије на бактерије из ваздуха које сада могу неометано да бујају.
Као и мед, антисептичан је до бола пресан, али пастеризован је уби боже.
То говорим зато јер су полудели Амери увели под обавезно пастеризацију меда.
А и ВИНА!!!!![]()
Пробај експеримента ради само један деци пресног млека дневно.Moj deda drzi krave u selu I cesto nam donose mleko.
Ali skoro uvek danasnje, eventualno sinoc pomuzeno(ili donesu mami a ona meni tek sutra),
Ali kuvamo ga odmah I dva dana max tri u frizideru.
Majcino mleko moze 24 sata na sobnoj temperaturi
3 dana u frizideru
I 6 meseci u zamrzivacu
Она држе млеко непоквареним.Ma koji ce mi antitela od krave....
Не жалим се на имунитет, цепам га из задовољства.Ja zaista ne pijem mleko, meni ono sluzi za npr kuvanje griza il sutlijasa... I ako ga kupim sveze, skuvam ga....
Imunitet imam odlican I pored trudnoce I jednog sisavca :-)
Пробај експеримента ради само један деци пресног млека дневно.
Нема неке опасности ни за тебе, ни за грчиће код малецке, укус пресног млека је непоновљив, временом се навучеш ко наркоман.
Мада поштено да речем сви смо ми одрасли на пресном млеку наших мајки.Meni je lepo.
Probala sam milion puta.
Ali ga ipak kuvam. Navika valjda.
Meni miris domaceg mleka, kuvanog ili ne, ne moze da se poredi sa kupovnim.
Ovo kupovno mi je voda.
O ukusu da ne pricam.
Dok npr.mm ne pije domace, kaze prejako mu.![]()
), а мој искусни отац који је 45 година несебично изгарао као вет тврди да данас практично и нема туберкулозних крава што је главна контраиндикација пресном млеку.