- Poruka
- 48.596
mozda sam trebala da joj dodam cili papricicu da je napravim po svom ukusu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da pravim hladan fil nista ne bih tu dirala.

Sa tortom, sa tortom...
i bice reform makar riknula nocas, jer sam zbog nje pretopila margarin i cedila vodu...da pravim hladan fil nista ne bih tu dirala.

izvinjavam se svim lepotama sa ovih strana ALI...
Pogledajte prilog 317292 zlozika zaslužila pehar naj domatjice za početak 2014.![]()
![]()

- kod mene je cesnica pita sa orasima od tankih kora, kao baklava bez preliva. To nam je dovoljno od slatkogizvinjavam se svim lepotama sa ovih strana ALI...
Pogledajte prilog 317292 zlozika zaslužila pehar naj domatjice za početak 2014.![]()
![]()

zavrsila ja tortu odma za onom prvom...ybt...tortu koja je satro teza uradim za sat ipo, a onu satro brzu radim 5 sati, al' ajde...e i skuvam na pari onaj fil i sve super, al' ona serpa u kojoj je kuvano se vakumiralau onu sa vodom. ostavim to...msm, imam pametnija posla nego da se bavim serpama. i sad...malo sam popila i stavim ponovo serpe na ringlu, reko odvakumirace se od toplote, a u onoj u kojoj je voda bila ima jos vode. stavim i odem da dekorisem tortu...msm, dekorisem, pobacam orahe po njoj i tako to...i samo cujem exploziju i nesto pada u kuhinji. ybt, jedna serpa na ormaricu koji ne ide do plafona, ona sa vodom tresnula dole. sad gledam dal nije potkacila staklo od sporeta valjda nije...moja slatka topla guda, samo da njeno pecenje ne bude ugrozeno. i tako...super, dobro da mi na lampi nije serpa zavrsila.gotovo! zd je pala na drugo mesto![]()

gotovo! zd je pala na drugo mesto![]()

A od slatkog pravim samo cesnicu i to cu da teglim kore- kod mene je cesnica pita sa orasima od tankih kora, kao baklava bez preliva. To nam je dovoljno od slatkog
kad nadalina muti jaja, zamuti pamet svima.
a imala sam i mini exploziju u kuhinji.zavrsila ja tortu odma za onom prvom...ybt...tortu koja je satro teza uradim za sat ipo, a onu satro brzu radim 5 sati, al' ajde...e i skuvam na pari onaj fil i sve super, al' ona serpa u kojoj je kuvano se vakumiralau onu sa vodom. ostavim to...msm, imam pametnija posla nego da se bavim serpama. i sad...malo sam popila i stavim ponovo serpe na ringlu, reko odvakumirace se od toplote, a u onoj u kojoj je voda bila ima jos vode. stavim i odem da dekorisem tortu...msm, dekorisem, pobacam orahe po njoj i tako to...i samo cujem exploziju i nesto pada u kuhinji. ybt, jedna serpa na ormaricu koji ne ide do plafona, ona sa vodom tresnula dole. sad gledam dal nije potkacila staklo od sporeta valjda nije...moja slatka topla guda, samo da njeno pecenje ne bude ugrozeno. i tako...super, dobro da mi na lampi nije serpa zavrsila.
Kad smo kod pehova u kuhinji,nedavno je nesto u istoj grunulo,dok smo u dnevnoj gledali TV.
Zatim se cula lomljava...
Ulazimo,kad aspirator se odvalio,sve popadalo direktno u činiju sa sveže otpravljen im visnjama,a one sa sve sokom,po mom sveže krecenom bez zidu.
Kad tad nisam dobila nervni slom,nikad necu...
Ako niste znale,ta purpurna boja višanja,posle nekog vremena poplavi,pa je zid sada sa plavim flekama....
Uz sve to su pukle neke tacne i razbila se okrugla vatrostalna koju sam obožavala..bila je idealna za punjene paprike...ciju sliku sam duzna od letos...
ja sam u prvom trenutku i pomislila ili da je explodirala sijalica i to bas explodirala ili da mi je pao neki kuhinjski element. skroz sam zaboravila na vakumirane serpe koje se greju. samo da mi staklo od sporeta nije potkaceno serpom koja je pala dole.
Hristos se rodi, drage moje kuvarice.
Ja zamesila pogaču cvet sa Minjine kuhinjice. Baš hoću da cele godine budem vredna.![]()

ja cu ko entoni ne jedem hleb, ne jedem priloge, predjela i ostale manje znacajne stvari, ostavljam prostor za gudu i iskljucivo gudu.