Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Леба и масти?!?ja bih jos da izjavim za javnost da onaj papir za pecenje i korpice za pecenje usisavaju masnocu i suse testo koje se pece. posto nisam kupila silikonski pleh za mafine, a ovaj se izgulio obican, ja kupila korpice i pravila projice u njima i na kraju videla da su nekako suvlje. nije to prvi put, primetila sam i ranije tu pojavu, ali je manje izrazena kada su kore za tortu u pitanju, vise ako je nesto masnije, pa kao da isuse masnocu.prosto zelim da napravim proju na masti, ali mi je problem sta da radim sa ostatkom masti, jer je ne koristim uopste.
- - - - - - - - - -
nisam ni one paprike kupila da pravim ono sto je dona mileva pravila. onu salatu.![]()
Или направиш онолико пројица колико имаш масти, тј удешаваш број пројица спрам масти.
Бтв једна примедба, она куповна маст у најлонским паковањима је жестоко срањње, то ни видело масти није.
Ради се о некој желатинозној полупрозирној(???) маси која ко зна од чега се састоји, а у коју су нагурали разне емулгаторе, учвршћиваче и сличне шпеције да би начинили ,,производ" ужасавајуег укуса и једнако тако жалосног изгледа.
prosto zelim da napravim proju na masti, ali mi je problem sta da radim sa ostatkom masti, jer je ne koristim uopste. 

bogblagosloviokrstaricu.