Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
a ono cokolada visnja kombinacija?
ili cokolada malina?
Lud lab i mocart su kombinacija čoko višnja, tartuf čoko malina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ono cokolada visnja kombinacija?
ili cokolada malina?

))))
Ima da se vozam tri sata do lazarevca u pm 

Jel ima neko neki dobar kolač s kesten pireom. Ne torta i da ne bude mekan da mora da se jede kašikom.
da li neko ima recept kako napraviti corbu ali objasnjeno za idiJote 
hvala zenske, odoh da pogledam sve vase predloge![]()
Jel ima neko neki dobar kolač s kesten pireom. Ne torta i da ne bude mekan da mora da se jede kašikom.

A ja bih razmotrila i neku opciju nepečene torte, deca takve obožavaju. Kod moje dece je favorit bingo torta i ona sa Minjinog sajta sa kupovnim korama.

ova xelina snickers? gde ima ceo recept?

nikako, ali nikako ne dolazi u obzir nepecena torta,

jes da se ne pece, ali izgleda strumpfasticno
ulazi u najuzi izbor
.koju? ja vec zaboravila. jel ona sto ide i 7 dyas rolat?

A ti onda pravi tortu esterhazi, ko ja, devet korica :-D
Il dobos tortu, eto ti cokoladnog zadatka na nivou, mada I reforma je umetnost, prava reforma, retko ko je ubode....
lako je. umutis sve sto treba , prethodno izmeris ciniju u kojoj ce stajati ceo fil za pecenje...to podelis sa 8 kora, uzmes pleh okrugli (moji je 25 cm), skines obruc, uzmes obican cetvrtasti pleh stavis na njega papir za pecenje, i na taj papir okrugli obruc. vratis se po svoju ciniju sa filom, stavis na vagicu i skines jednu osminu, peces prvu koru, ostatak fila u ciniji cuci u frizideru da belance ne padne. racunaj na gubitke materijala prilikom prenosa iz cinija i u pleh. posle umutis cas onaj cokoladni fil na pari, namazes 7 kora osmu stavis ko kuvar rudolf na papir za pecenje, istopis secer, prelijes osmu koru tim secerom i toplim nozem pravis linije gde ces da seces tortu. ovo zadnje moras brzo da radis. ako secer padne na papir uzems obruc od tog kalupa za pecenje i stavis oko osme kore i pritisnes. to sam videla od rudolfa, a moja baba je to sve radila direktno na torti. mislim taj secer je sipala direkt na zadnju koru koja je na torti.
al' dobro je i ovo rudolfovo.
...meni taj fil uvek ispadne takav da mi vuce ukus na cokoladu za kinder jaje.