Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
fantasticno
nista nisam razumela, ali zvuci fascinantno
mislim to, obruc, tepsija, secer, papir.. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne znam dal on jos kuva. sad videh da ce biti neki kinez van ili sta je vec, mnoram da ga s vremena na vreme pratim radi egzotike. fantasticnonista nisam razumela, ali zvuci fascinantno
![]()

a ja sve te torte pravim po receptima iz velikog narodnog kuvara. tu nista precizno nije objasnjeno ni koliko mutiti, ni koliko peci...nego sve onako odokativno. tipa testo mora biti tvrdje no za strudlu i tako to.![]()

Ja ne merim ukupnu masu za kore, zato što znam koliko mi jaja treba za koji pleh, ali na taj način kao zLozi merim filove, da svuda bude jednako.![]()

A za strudlu je objasnjeno? Kako je objasnjeno?![]()
to sada kada za bozic budem listala kuvar mogu da ti iskuckam neki recept iz tog kuvara, pa da vidis sta i kako pisu i objasnjavaju. al' ja sam pocela da pravim neke stvari pre pojave neta i nekako sam navikla da nisu bas precizna uputstva.
al' ja mahom ne volim ove recepte sto daju ljudi po netu...meni se nijedan ne svidja...ili neko nesto precuti ili slaze, sto za krajnji rezultat dodje isto.

Ma nema potrebe - verujem ti. Elem, cenim da stvarno ima recepata, gde iskustvo "odobrava" kolicinu. Samo mi se cini da to nije za pocetnike.

a sto mene nervira kad svi kao hvale recept, a onda procitas jedan komentar gde neko kaze kako mu nije dobro ispalo jer nije lepo objasnjeno ili necega ima previse ili premalo itd. i svi ga ignorisu. po mom iskustvu, taj jedan je uvek u pravu
mene je moje grne zaje.bala dva puta i sigurno nece vise![]()
bogblagosloviokrstaricu. 
prosto zelim da napravim proju na masti, ali mi je problem sta da radim sa ostatkom masti, jer je ne koristim uopste. 

I jedno i drugo.
- - - - - - - - - -
Kontam da ide u neki ovalni kalup ali kako ?