Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У мене жена са све сином код матере у Жабљу и опколиле ме близнакиње са : Ми смо гладне!!!:sad2:
Јес' да није викенд кад се једе термичка клопа, а оне неће ни шунке, ни сланине... и спремим им танко нарезан к'омпир на црном луку насецканом на ребарца, а све на масти.
Тако рећи к'опмпирача!
Салата свеже готов кисели коопооос рибанац.
Одвалили смо се!!!

Neće šunkeeee.... :(
Hoću jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- - - - - - - - - -

Uskoro očekujemo još jednog eminentnog forumaša na ovoj temi...
Zvaćemo ga Čičkova prikolica... gde ja tu i on... :mrgreen:
Molim vas budite ljubazni prema njemu, nije mu lako

У мене жена са све сином код матере у Жабљу и опколиле ме близнакиње са : Ми смо гладне!!!:sad2:
Јес' да није викенд кад се једе термичка клопа, а оне неће ни шунке, ни сланине... и спремим им танко нарезан к'омпир на црном луку насецканом на ребарца, а све на масти.
Тако рећи к'опмпирача!
Салата свеже готов кисели коопооос рибанац.
Одвалили смо се!!!

Idu klinci u skolu? Sta nose za uzinu, voce?
Uvodim svom detetu "zelene sokove" (tzv. konacana dijeta) i nadam se da cemo uskoro biti bar 3 dana nedeljno na tom rezimu. Pa me zanima kako funkcionise medju drugom decom. Kada odu kod nekoga, ipak uzmu grickalice, slatkis,... ili odole?

- - - - - - - - - -

prvo da se zna da ja ne progonim čičak

drugo, koji je to očaj kad se raduješ
karfiolu sutra............ :(

:lol: :zag:
Na dijeti si?

marge :heart:
kad pitas za njega, iskoristicu da se pohvalim rodjendanskim tortama koje sam mu napravila, jedna za njega, plazmica, ja mesila fondan, bojila ga, pravila figurice, po prvi put u zivotu :) i bas sam srecna kako je ispalo, tema mi je bila majmun oliver kog on obozava :)

druga torta je bila za nas odrasle, esterhazi torta, devet korica od belanaca i mlevenih badema sam pekla na prevrnutom plehu, zuta krema, toliko jednostavna a opet predivnog ukusa, zaista za nepce milina....
bio je lep dan i vreme nas je posluzilo (19. oktobar)

1.JPG
3.JPG
hrana4.jpg

inace na temu, nemam sta da dodam, jedemo kuvanog kupusa s junetinom, jos danas.... :)

Ti pričaš o supi, a ja volim one kao krem čorbe, gušće. Kao bela čorba pileća ili juneća, npr. A za nju se ili renda povrće ili se sitno, sitno secka. E, to me mrzi svaki dan. :/

Planiram tog secka da kupim već sto godina i nikako... Oko tri hiljade košta... A treba mi i mikser novi... Izgleda da ću rendati još neko vreme. :lol:

ne treba ti secko, ne moras nio da rendas, normalno iseces povrce , pa posle samo ovlas predjes stapnim mikserom....
tako ej najednostavnije, oduzme minut

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back