Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sad nirvana :zjede:

Slika0600.jpg

pravila jedan dan coko brownies sa oreo keksicima, po receptu lorreine pascal
svi smo bili odusevljeni ukusom
Pogledajte prilog 313131Pogledajte prilog 313132Pogledajte prilog 313133Pogledajte prilog 313134
mekani, socno, cokoladno
pravila sam i krilca, marinirala ih u medu, senfu, soja sosu, zacinima..... pa pekla
pravila i pilece belo isto marinirano u senfu, sa susamom
skarabudzila jednu pitu, pravila neke starinske kore s masti za belu pitu, a filovala s pudingom i mlevenim lesnicima, rasturismo se
i pravila neke ustipke od jabuka za veceru jedan dan, da se utrose jabuke s dedinog plaa, zatrpava nas istim
003.jpg
004.jpg
003.jpg
009.JPG
002.jpg

Idu klinci u skolu? Sta nose za uzinu, voce?
Uvodim svom detetu "zelene sokove" (tzv. konacana dijeta) i nadam se da cemo uskoro biti bar 3 dana nedeljno na tom rezimu. Pa me zanima kako funkcionise medju drugom decom. Kada odu kod nekoga, ipak uzmu grickalice, slatkis,... ili odole?

- - - - - - - - - -

[/B]

:lol: :zag:
Na dijeti si?
Иде син, близнакиње су зелене.
Носи Џабуку, једну две како кад, доручкује пре школе, а увек има само 4 часа, није страшно... мсм неће се изврнути за то мало времена од 8 до полаК дванаЈст.

Ja sam koristila recept s cool, a mozes I ukucati lorreine pascal, pa videti, isti je, kekse kupujem na pijaci od ovih sto sveraju robu od preko.... S fona sam, ako ne nadjes, poslacu link sutra, sad sam u skripcu, ceka vecera, kupanje, citanje price.... :-*

Sent from my C1505 using Forum mobile app

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back