Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
kako spremas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dve veće glavice luka pržim na malo ulja, dodam par zrnaca šećera i kašikicu sirćeta, odprilike. kad postane staklasto, ubacim kašikicu kima, kašikicu aleve paprike i naseckane krompire. Par minuta mešam pa dodam naseckane bukovače (oko 300 gr). Poklopim da to otpusti vodu i tako dinstam desetak minuta. Nalijem vodu, so biber,jedan beli luk i pustim da se kuva dok se krompir ne skuva. Onda u šoljicu paradajz soka razmutim dve kašike brašna i ulijem unutra. Kad provri, gotovo je.kako spremas?
Moja mama tura zepter u rernu
kaze da moze![]()
zapečeni kelj (kelj obaren i zapečen s jajima i pavlakom)
i kiš od integralnog brašna s brokolijem
nije strašna ova povrtna dijeta

e de ima u pekarama to testo za picu, ja ne vidim kod mene nigde, jel to moras da pitas prodavacicu pa ti onda daju, ili stoji negde ponuda izlozena????

moram da dodam za tv
prasence moj sin i ja nismo ni takli![]()

Ako te ne mrzi, napisi.
Ja pravim kao za kiflice: 0,5 kg brasna, 1 kesica kvasca, 1 k.k. secera, 0,5 k.k. soli, 1 dl ulja, 250 ml mleka.
uzimala sam takve dok je pekara beograd postojala, pa kad je drakulic to pretvorio u klas il kako se sad zove toga vise nemau DISU postoje njihove gotove podloge ya picu, marka dobro. Oko 40 dinara su
ali
to nisu polupecene podloge kao sve ostalo sto se prodaje vec samo zivo testo smrynuto
tako da sam se ja rodila od kad sam ih pronasla
vise sam no yadovoljna

slika je kriminalna,al kolacici su uspeli.nisu nista specijalno,po meni im fali jos cimeta.nisu losi,al ni blizu spekulasu
Promesam kvasac pa posolim iz slanika ...sta fali,na kraju su uvek zajedno
- - - - - - - - - -
je li po mom receptu, moji su bili tamniji
po tvom,samo nisam imala muskatni orah,i moji su tamniji,samo blic zeza,neki su i izgoreli po ivicama
Pa rekla sam da pazis, 5 - 8 min se vise suse nego peku i muskat obavezno... a i ti bademi su veliki, treba da budu kao izlomljeni listici
)Наш градиштанац ће бити с шунком, поврћем и кошчуром!suljpa sa slaninicom. ima i za sutra!