Znas sta?
Uopste ne volim kad ljudi sami na svoju ruku piju antibiotike ali verovatno imas s tim iskustva od ranije, nece ti sigurno naskoditi ako sumnjas na tu vrstu prehlade : )))
nista ti ne brini metla je daleko od laika po tom pitanju pogotovo po pitanju te dijagnoze
nema nista novo dr da mi kaze osim da napise recept, sve se nesto mislim koj su moj studirali tolke godine kad samo umeju da napisu recept, ne lece nikako

antibiogram takodje, imam utisak da ni ne rade, jer je svaki put isti, sto se kosi sa nekim zakonima prirode al aj nemam dokaz da je tako mogu samo da sumnjam

za tu stvar u opticijaju nemas puno izbora baktrim, fluorohinoloni, cefalosporini, aminoglikozidi...to u komercijali vrte non stop
baktrim imam, ciprocinal imam al necu njega ovaj put, cefalosporine tacnije palitrex ne mogu imam nezeljene efekte zbog kojih moram da prekinem upotrebu, aminoglikozide ne dam dupe (za sad)

da idem za vikend kod dezurne nepoznate dr da mi da mi da recept za baktrim koj cu moj kad ga imam
sve u svemu veteran u celoj toj prici
javi mi kad smisle nove lekove pa da caskamo, ovako nema poente ono "nemoj na svoju ruku" (ima poente kod ljudi koji se ne razumeju)
par dana vec se neckam sve pod parolom da se ne trujem medjutim danas sam na granici da udjem u fazu kad propisam zilete i krv....tako da necu vise da cekam
ono sto me sekira je rok trajanja

imam fore do 12 da se smislim

verujem ti kad kazes da sme, nije do toga, nego ja sam triperas