Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa malo bure, desetak glavica a prosek glavice po 2 kg, znaci ako je dzak od 10 kg to je oko 5 glavica, osim ako su majusne...i osim ako su veci dzakovi
ja to slabo jedem, jedino ko sarmu
keva rastura ko salatu i sva jela sarma, podvarak i sta vec sve ima....onaj moj se isto davi u tome pa njih dvoje neka se prase kad dolazi :lol:

bas je znacajna razlika na pijaci je 25

- - - - - - - - - -

ako neko zna kako to izgleda neka javi da znam....ja cu sutra ici da vidim, isla bih sad nego me malo strah u onoj vukojjebini po mrklom mraku, ne znam dal da odem :think:

...kod mene u komsiluku prodaju po 18 dinara vidim da narod vuce kao lud, cini mi se da je do sad prodao 3 kamiona
kupusa...ide negde u Srem i kupuje na veliko..

...ma ja nemam uslova da ga stavljam, a nemam ni naviku, podvarak jedem jednom godisnje, sarmu maximum 3x...za
toliko je bzvz ga stavljati...

...a uostalom i da imam dok se vratim s' mora, pola zime vec proslo:)

bj nece biti to do sutra garant, pitanje je ima li i danas
mada meni smrdi da je to velika kolicina cim je tako veliko, ono 20 i vise kg dzak....

keva se tripuje da je od nekud uvezeno srranje nece to, jeste a domaci seljak uopste ne sipa po njemu otrove :roll: ne idi po mrak za taj otrov, zanoveta
a meni sad djavo ne da mira, otrov ko i svaki drugi bem ti al ne moram barem skupo da se trujem :lol:

afro ovde na pijaci 25, u maksiju bila akcija 8 din pre neki dan, sad je 18.....
ja inace uvek to na pijaci al sad su ga preterali nece da spuste

ja to ne bih uopste stavljala, ali treba aj za sarme ponekad, i njoj najvise ona to jede

....evo ti ja to tu ne vidim....http://www.akcijskaponuda.rs/katalog/tempo/2306/13400/

- - - - - - - - - -

...ja jos ne naidjoh na to neko gazenje, jeste nekad malo veca guzna ali nista strasno....
...mada mi se par puta desilo da sam ostala sokirana, kad sam videla da ljudi guraju 4-ro kolica vrh puna...pa
majku mu nije ratno stanje...prosto ne mogu da verujem da neko to sve pojede za 15-30 dana...a mozda i za
krace...pise se po 5-6 cekova....strasno...

ocitao mi se napokon, ukoci me celu dok je ocito :roll: nema ovde kupusa :roll:

e djavo mi ne da mira, odoh ja pa sta bude, moram da vidim sta je to
aj :cao:

- - - - - - - - - -

....evo ti ja to tu ne vidim....http://www.akcijskaponuda.rs/katalog/tempo/2306/13400/

- - - - - - - - - -

...ja jos ne naidjoh na to neko gazenje, jeste nekad malo veca guzna ali nista strasno....
...mada mi se par puta desilo da sam ostala sokirana, kad sam videla da ljudi guraju 4-ro kolica vrh puna...pa
majku mu nije ratno stanje...prosto ne mogu da verujem da neko to sve pojede za 15-30 dana...a mozda i za
krace...pise se po 5-6 cekova....strasno...

budale na odlozeno pa kad ostane bez posla onda kuka na tvu ko ranjena mecka :lol: alave im oci

ocitao mi se napokon, ukoci me celu dok je ocito :roll: nema ovde kupusa :roll:

e djavo mi ne da mira, odoh ja pa sta bude, moram da vidim sta je to
aj :cao:

- - - - - - - - - -

budale na odlozeno pa kad ostane bez posla onda kuka na tvu ko ranjena mecka :lol: alave im oci

...ali sto je zanimljivo zadnji put sam bas gledala sta je u tim kolicima, i najvise je bilo gaziranih sokova na pakete, pa kikseva,
cipseva, smokija...piva ona velika pakovanja od po 2l...najvise toga, sve ostalo je u vrlo malim kolicinama u odnosu na to,
e i po 5 paketa toalet papira me sokira svaki put...kao i oni ubrusi, postali smo velika "gospoda" kuhinjske krpe zaboravljene
izgleda...

..ajd' bas javi sta si videla na akciji, i ima li onog lepog ajvara, mislim da je bio Premija...super je, a cena mu je bila skroz ok...:)

...ali sto je zanimljivo zadnji put sam bas gledala sta je u tim kolicima, i najvise je bilo gaziranih sokova na pakete, pa kikseva,
cipseva, smokija...piva ona velika pakovanja od po 2l...najvise toga, sve ostalo je u vrlo malim kolicinama u odnosu na to,
e i po 5 paketa toalet papira me sokira svaki put...kao i oni ubrusi, postali smo velika "gospoda" kuhinjske krpe zaboravljene
izgleda...

..ajd' bas javi sta si videla na akciji, i ima li onog lepog ajvara, mislim da je bio Premija...super je, a cena mu je bila skroz ok...:)

I ja i M. smo se iscudjavali jednom u Tempu kad smo gledali kako neka gospodja pise cekove za prepuna kolica cipseva, kekseva i ostalih grickalica.

pa majku mu razumem da je neka prava hrana al za grickalice da otplacujes vise meseci mi nikako ne ide u glavu :lol:

I ja i M. smo se iscudjavali jednom u Tempu kad smo gledali kako neka gospodja pise cekove za prepuna kolica cipseva, kekseva i ostalih grickalica.

pa majku mu razumem da je neka prava hrana al za grickalice da otplacujes vise meseci mi nikako ne ide u glavu :lol:

...upravo to....ja sam prosle zime napisala jedan cek, i kupila svasta nesto, tunjevine, sardine, i neko suhovmesnato koje sam morala da imam zbog mame
za dorucak, veceru....prasak za ves i ostalu hemiju koja traje....letos sam nakupovala svasta nesto sto sam nosila deci, uglavnom trajne suhomesnate
proizvode, jer mi je tako jeftinije, cek tek prolazi u januaru 2014...
...za sebe kupujem planski samo ono sto mi je neophodno za nedelju dana, i to se ogranicim na 1000-1500 dinara pa na to -12%...isplati mi se...
...dnevno kupujem mleko i bas, bas ako nesto zafali...i to je to...definitivno mnogo manje tako trosim...

Izvestaj sa lica mesta kupus prodat bili dzakovi 30kg. Afro premija ne pravi vise onaj lep jeftin ajvar sad je to 365 130din al je bljak ja probala. Premija samo neki skuplji oko 230. Nije ni to strasna cena.

...nije..:)
...prosli put sam uzela taj 300g/90 dinara bio na akciji, jeste bio malo ljuci za moj ukus, ali sam ga pojela brzinski:lol:

...em ja volim ajvar, em ne goji:)

ja sam na svoju ruku pila antibiotike i shebala sam se načisto...alergija na penicilin, nenedao ti bog :(

sada NIŠTA ne pijem..kda zatreba.samo aspirin 100..paracetamol..ili neku fervex-na tom principu
a uzimam svako jutro zeolit..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back