Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je nastavak teme vešticine-o pijenju antibiotika :)

svako prema sebi

- - - - - - - - - -

...pa to je bilo za probu:)
...kupim i ja tu od 700g, isplativija je, a ni ne traje mi dugo, kad imam ajvara uz sve mi ide:lol:

lep je premija, steta sto nema vise ona obicna, sad je ta neka kao fensi ajvar pise nesto ne znam sta, e sad dal sam ja dobro videla 230 za veliku teglu ne znam, jako je velika guzva gaze me kolicima ne mogu da blenem, stajala sam na kasi za par stvari bas dugo.....napolju je brrr
ne gine mi pijacni kupus :aha:

svako prema sebi

- - - - - - - - - -

lep je premija, steta sto nema vise ona obicna, sad je ta neka kao fensi ajvar pise nesto ne znam sta, e sad dal sam ja dobro videla 230 za veliku teglu ne znam, jako je velika guzva gaze me kolicima ne mogu da blenem, stajala sam na kasi za par stvari bas dugo.....napolju je brrr
ne gine mi pijacni kupus :aha:

...strpecu se ja do sledeceg vikenda...pa sta bude tad bude...:)
...mada ko zna mozda sutra prosetam pa uzmem nesto...tamo jedino ne mogu da cekam za suhomesnato, nema
sanse tacno bi me izneli odande dok bi dosla na red....to kupim u Maxi-ju...ne volim kod ovog trovaca u Amanu da
kupujem skoro nista mada vidim imaju od nedavno Franca suhomesnato, a to znam provereno da je odlicno...oni
snabdevaju i onaj Martinovic market cini mi se...prsuta, njeguska kobasica, hamburska slanina, ma sve im je odlicno...

...strpecu se ja do sledeceg vikenda...pa sta bude tad bude...:)
...mada ko zna mozda sutra prosetam pa uzmem nesto...tamo jedino ne mogu da cekam za suhomesnato, nema
sanse tacno bi me izneli odande dok bi dosla na red....to kupim u Maxi-ju...ne volim kod ovog trovaca u Amanu da
kupujem skoro nista mada vidim imaju od nedavno Franca suhomesnato, a to znam provereno da je odlicno...oni
snabdevaju i onaj Martinovic market cini mi se...prsuta, njeguska kobasica, hamburska slanina, ma sve im je odlicno...
aman je nekadasnji sos a pre toga jabuka....ovaj kod mene smrdi kad udjes, i nema nista povoljnije nego maksi tako da tu reko udjem
uzimala sam dva tri puta kod njih suhomesnato i to zato sto imaju promet pa ajde da probam, jer imaju neoplanta salame a njihove su lepe a klasicna cena....inace uglavnom maksi pa premija ili sta vec, premija je sasvim fina marka, a 365 je u vecini slucajeva ne daj boze, sve ono sto je bilo ok premija 365 je gadno, nije isti proizvodjac.....
dok je bio sos market imali su neke povoljnije stvari ali su uglavnom jako lose i kad sam probala tako nesto povoljno pa bacis svatis da je to sve prevara....sad od kad su taj aman nista povoljno cak skuplje nesto i od maksija
inace na pijace sve sto moze, a ta pakovanja u radnji

padose mi na pamet cvarci ne znam sto, mmm sezona :heart:

aman je nekadasnji sos a pre toga jabuka....ovaj kod mene smrdi kad udjes, i nema nista povoljnije nego maksi tako da tu reko udjem
uzimala sam dva tri puta kod njih suhomesnato i to zato sto imaju promet pa ajde da probam, jer imaju neoplanta salame a njihove su lepe a klasicna cena....inace uglavnom maksi pa premija ili sta vec, premija je sasvim fina marka, a 365 je u vecini slucajeva ne daj boze, sve ono sto je bilo ok premija 365 je gadno, nije isti proizvodjac.....
dok je bio sos market imali su neke povoljnije stvari ali su uglavnom jako lose i kad sam probala tako nesto povoljno pa bacis svatis da je to sve prevara....sad od kad su taj aman nista povoljno cak skuplje nesto i od maksija
inace na pijace sve sto moze, a ta pakovanja u radnji

padose mi na pamet cvarci ne znam sto, mmm sezona :heart:

....kod mene u naselju ima cak cetiri prodavnice Aman, i jedan Drik store..sve ostalo su zatvorili, ima par nekih malin na pijaci koja je takodje jako mala i uzasno skupa...pa ja ili idem
na Brdo u Maxi ili u Tempo...a u Aman mogu u kucnim papucama koliko mi je blizu...pa kupim mleko i jos po nesto ali pakovano...e kupih juce da probam onaj Bravo koji je njihova robna
marka, neku stisnjenu sunku fina je...do kad ce biti ne znam...ne volim ja to bas ali vise ne znam sta bih za dorucak, a moram bar nesto zbog onog leka za vene koji moram da popijem
u toku jela...inace ne bi ni kupovala to...ona tunjevima mi je super bila i kad je nadjem opet cu je uzeti, bas me zanima koliko je u Tempu...ako ne bude kise i budem raspolozena mozda
i sutra odem...

- - - - - - - - - -

...ijaaaoooo kakve cvarke covek prodaje na Vidikovcu domace...850 din/kg...nisam kupovala samo sam probala par komada, i shvatila da mi nije pametno da to nosim kuci..

....kod mene u naselju ima cak cetiri prodavnice Aman, i jedan Drik store..sve ostalo su zatvorili, ima par nekih malin na pijaci koja je takodje jako mala i uzasno skupa...pa ja ili idem
na Brdo u Maxi ili u Tempo...a u Aman mogu u kucnim papucama koliko mi je blizu...pa kupim mleko i jos po nesto ali pakovano...e kupih juce da probam onaj Bravo koji je njihova robna
marka, neku stisnjenu sunku fina je...do kad ce biti ne znam...ne volim ja to bas ali vise ne znam sta bih za dorucak, a moram bar nesto zbog onog leka za vene koji moram da popijem
u toku jela...inace ne bi ni kupovala to...ona tunjevima mi je super bila i kad je nadjem opet cu je uzeti, bas me zanima koliko je u Tempu...ako ne bude kise i budem raspolozena mozda
i sutra odem...

- - - - - - - - - -

...ijaaaoooo kakve cvarke covek prodaje na Vidikovcu domace...850 din/kg...nisam kupovala samo sam probala par komada, i shvatila da mi nije pametno da to nosim kuci..
ovde u lokalnoj mesari bili super prosle godine
ima i na pijaci na delu sa sirom hala sa friziderima, dobri su vecina....
mljac
ali duvan cvarci su meni vrh, to je bre u le kad sam bila mala bilo dzaba, jos mi imamo sprzu tamo, to su ti duvan cvarci sabijeni pa oblik salame seces debele kriske i lomis....znaci to luka i sira i nirvana...ovde nema sprza, ima duvan al skupo, a obicni su jeftiniji tako nekako kako ti rece, znam da su duvan oko 1000

ovde u lokalnoj mesari bili super prosle godine
ima i na pijaci na delu sa sirom hala sa friziderima, dobri su vecina....
mljac
ali duvan cvarci su meni vrh, to je bre u le kad sam bila mala bilo dzaba, jos mi imamo sprzu tamo, to su ti duvan cvarci sabijeni pa oblik salame seces debele kriske i lomis....znaci to luka i sira i nirvana...ovde nema sprza, ima duvan al skupo, a obicni su jeftiniji tako nekako kako ti rece, znam da su duvan oko 1000

...ja sam tu sprzu kupovala i jela u CG Mesopromet cija je i ta Franca marka, pravi i pakuje u male kantice...pa to moze i za pogacice sa cvarcima...divota, nesto bilo smesno
jeftino....ovde nikad nigde videla nisam...e sad ja ne volim te duvan, njima je dusa izvadjena, nekako mi to suvise suvo...volim pravi domaci cvarak, ali ni onaj sto se pravi u Sremu
ne volim jer su veliki i premasni....nego onako sto bi kod mojih u Macvi reli "taman":lol:, e takve prodaje taj covek, isto u tom delu gde su sirevi i suvo domace...prosto izbegavam
tamo da ulazim sta svasta lepo ima...:(

...ja stala da probam, a covek puno drveno bure cvaraka ima, mirisu ko dusa, a svi onako lepo hrskavi, i dok sam ga ispitala odakle su, pa posto su pojela
jedno 4-5 komada, i onda sam se zahvalila lepo, rekla da ja to ne smem kupiti, i otisla:rumenko::lol:

ih sto grama nece ti biti nista mogla si malo da ti zamirise ;)

nego skupi majku im a brzo se jedu....tako da ispadne bas skupo da dvoje recimo se nanjupa toga

...ne mogu ja tako, bolje mi je da ne pocinjem, jer znam kud bi me to odvelo....najsigurnije mi je kad im ne prilazim,
a skupo jeste, nekad su cvarci bili sirotinjska hrana, a sad je skuplji kg cvaraka od dva kg mesa...nisu normalni...

eee kad pomenu to sirotinjaska hrana, ej pasteta skuplja od mesa
pazi foru 130gr pastete u crevu je 65 din, sveze poskupljenje, ja tela sutra za dorucak, oces mucak kad sam videla pobesnela sam, cekaj bre pa 100gr buta je 45-50din (kako de)....pa jesu oni normalni
a tek salame....jedna smrdljiva alpska 500din kg....alo pa to je cena cistog mesa :pop:
da ne pominjem one praske sunke i pileca prsa i ostale miksove isto salamcine ali nakurrcene cene a kvalitet isti ko posebna realno, samo bolja aroma i boja....
pa de je logika tu :dash:

nekad smo bre sa gadjenjem gledali na te pastete i salame, na cvarke nismo mljac ali jeste i to bila tzv sirotinjska hrana....a sad cvarci ko dva kile mesa a salama ko 1kg....sramota.....pa bolje kupis krmenadlu za te pare pa doruckujes nego pastetu smrdljivu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back