krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ali, cenim da se palme ne tretiraju hemikalijama, dok krave svakako jedu GM hranu...
Jedino ako su palme radioaktivne...

Jedino ako su palme radioaktivne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda ovako, i savršena je. Meni je čovek donosi po 170 dinara tablu.
![]()
afro jel pise na njoj da je to kako krem tabala, ili zovu ih jos i secerne table?
nije cokolada u pravom smislu
kontam cim je tako jeftina da je to to onda
ne kudim da me ne shvatis pogresno, ja u bio hrani (smesnog li naziva radnji) kupujem 25 din 100gr ali ti kazu i pise da je kako krem tabla...sladje je od cokolade i ima manje kakao....al ebi ga posluzi svrsi....velika razlika u cenama u odnosu na one u radnjama cokolade za kuvanje....
ne menaz 100gr je bio na akciji za 70 din jos pre dve nedelje ja kupovala...ne ovo je austrijska cokolada za kuvanje i jelo, sa 40% kakaa...odlicna je...secerne table ne kupujem inace, ni milke ni nikakve druge samo te neke crne,
ovu slucajno naleteh i uzela da probam, neke ranije koje sam uzimala su bile od 60-70% kakaa...
...meni je lepa, ne jedem je inace puno vec sam napisala....
...kupila i komsinica, pravila neki kolac sa njom kaze da se super pokazala, a evo i Domacica kaze da je koristi za torte...koliko ja znam ona ne "podvaljuje"
sa cecernim tablama...
- - - - - - - - - -
..e da, Menaz je na akciji u Maxi-ju oko 70 dinara je 200 g....al provericu sutra tacno...
ne menaz 100gr je bio na akciji za 70 din jos pre dve nedelje ja kupovala
a sad je menaz 200gr za 130, neka glupa cifra al kad se zaokruzi bude valjda 130....malo pre sam videla kad sam jurila tunu
A da nisam ja dobila holesterol od mleka u prahu? Već 18 godina ne pijem kafu bez njega...![]()
za sta me pitas za tunu?
uzela sam premija komadi 150 zato sto je ovo mini maksi, rekoh da sam odustala zbog kosave da idem po gradu, i u mini maxiju sve skuplje, ta komadici 365 120 din a ova komadi premija 150, e jjebi ga za 30 din da jedem mlevene koske necu
da sam nasla akciju ili barem vecu razliku u ceni pa ajde....
njupale smo spagete tunu kecap i ja soja sos, keva ga ne voli
ja promrljavila jedan tanjir polu pun, ne znam sta mi je, dal na nervnoj bazi dal hormoni zenski veciti (da sam musko) al ceo dan i juce i danas jedem jednom dnevno i sve mi bljak
![]()
...da za to sam pitala
...meni je onaj beli lukaC sroz'o pritisak nacisto, kao pijana sam i onako mi je jako nizak...tacno mi nije dobro od toga, volim ga ali ga jako retko jedem bas zbog toga....a
nikak mi riba ne ide bez njega kakva god bila makar i samlevena....
evo ga http://forum.krstarica.com/showthread.php/350820-ХИДРОГЕНИСАНЕ-МАСТИ-ЛОШЕ-ПО-ЗДРАВЉЕ
najvise paznje posveti postovima endonukleaze, covek je nas naucnik u americi valjda bese, velika steta za taj pdf i forum uopste sto vise ne dolazi, smucilo se coveku, razumljivo ima pametnija posla![]()
za sta me pitas za tunu?
uzela sam premija komadi 150 zato sto je ovo mini maksi, rekoh da sam odustala zbog kosave da idem po gradu, i u mini maxiju sve skuplje, ta komadici 365 120 din a ova komadi premija 150, e jjebi ga za 30 din da jedem mlevene koske necu
da sam nasla akciju ili barem vecu razliku u ceni pa ajde....
njupale smo spagete tunu kecap i ja soja sos, keva ga ne voli
ja promrljavila jedan tanjir polu pun, ne znam sta mi je, dal na nervnoj bazi dal hormoni zenski veciti (da sam musko) al ceo dan i juce i danas jedem jednom dnevno i sve mi bljak
![]()
krasuljak pobeze, ne znam jel procitala link, pise lepo objasnjeno
i ja glasam za mleko pre nego za taj vestak, mada i mleko je mleko u prahu, al barem je melo u prahu (ako je mlecna mast)
ma bolje vise ni ne razmisljati samo se iznerviram
'zvini..da nisu uzročno-posledični momenti sa letovanja iz Šumadije?![]()
Baš si me napalila na ovo...![]()
Nisam pobegla, već čitam sve što je čovek ikad napisao...![]()
afro jel pise na njoj da je to kako krem tabala, ili zovu ih jos i secerne table?
nije cokolada u pravom smislu
kontam cim je tako jeftina da je to to onda
ne kudim da me ne shvatis pogresno, ja u bio hrani (smesnog li naziva radnji) kupujem 25 din 100gr ali ti kazu i pise da je kako krem tabla...sladje je od cokolade i ima manje kakao....al ebi ga posluzi svrsi....velika razlika u cenama u odnosu na one u radnjama cokolade za kuvanje....
Nije kakao tabla, čokolada je.