Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne radi se krasna moja o gmo, radi se o jako opasnim vrstama masnoce od kojih se zaradi infarkt...
svaka biljna mast preradjena u cvrsto stanje je uzasna za tvoj organizam...prosto receno kad je nesto u prirodnom obliku u tecnom stanju ti ga pretvoris u neprirodan za njega cvrst oblik to tvoj organizam ne moze da prepozna dobro i ne obradjuje ga dobro
direktno se lepi za krvne sudove i ode ti u tri lepe
zato treba izbegavati margarine, biljne sireve, evo sad i to mleko u prahu.....

mlecne masti drugacije rade od biljnih....sad sam i pozaboravljala kako bese :think:

eee cek caskom, bila je tema na prirodnim naukama i sasvim je lepo endonukleaza objasnjavo to, pristupacno i za laike...cek da probam da nadjem da procitas

ebe me los nete nece da mi gugla lepo da okacim neke linkove :roll:
cek da probam ovde po krsti da nadjem to

Izgleda ovako, i savršena je. Meni je čovek donosi po 170 dinara tablu.

kdmlna.jpg

...e jeste ta je:)

...ja se ne secam da sem skoro bolju probala....ovaj verovatno isto daje na vise po nizoj ceni, ali na komad je 200 dinara,
meni je to ok, skroz...a i traje mi sto godina...posto jedem jedva celu stanglu dnevno...nekad ni toliko...

afro jel pise na njoj da je to kako krem tabala, ili zovu ih jos i secerne table?
nije cokolada u pravom smislu
kontam cim je tako jeftina da je to to onda

ne kudim da me ne shvatis pogresno, ja u bio hrani (smesnog li naziva radnji :lol:) kupujem 25 din 100gr ali ti kazu i pise da je kako krem tabla...sladje je od cokolade i ima manje kakao....al ebi ga posluzi svrsi....velika razlika u cenama u odnosu na one u radnjama cokolade za kuvanje....

afro jel pise na njoj da je to kako krem tabala, ili zovu ih jos i secerne table?

ne kudim da me ne shvatis pogresno, ja u bio hrani (smesnog li naziva radnji :lol:) kupujem 25 din 100gr ali ti kazu i pise da je kako krem tabla...sladje je od cokolade i ima manje kakao....al ebi ga posluzi svrsi....velika razlika u cenama u odnosu na one u radnjama cokolade za kuvanje....

...ne ovo je austrijska cokolada za kuvanje i jelo, sa 40% kakaa...odlicna je...secerne table ne kupujem inace, ni milke ni nikakve druge samo te neke crne,
ovu slucajno naleteh i uzela da probam, neke ranije koje sam uzimala su bile od 60-70% kakaa...
...meni je lepa, ne jedem je inace puno vec sam napisala....
...kupila i komsinica, pravila neki kolac sa njom kaze da se super pokazala, a evo i Domacica kaze da je koristi za torte...koliko ja znam ona ne "podvaljuje"
sa cecernim tablama...

- - - - - - - - - -

..e da, Menaz je na akciji u Maxi-ju oko 70 dinara je 200 g....al provericu sutra tacno...

...ne ovo je austrijska cokolada za kuvanje i jelo, sa 40% kakaa...odlicna je...secerne table ne kupujem inace, ni milke ni nikakve druge samo te neke crne,
ovu slucajno naleteh i uzela da probam, neke ranije koje sam uzimala su bile od 60-70% kakaa...
...meni je lepa, ne jedem je inace puno vec sam napisala....
...kupila i komsinica, pravila neki kolac sa njom kaze da se super pokazala, a evo i Domacica kaze da je koristi za torte...koliko ja znam ona ne "podvaljuje"
sa cecernim tablama...

- - - - - - - - - -

..e da, Menaz je na akciji u Maxi-ju oko 70 dinara je 200 g....al provericu sutra tacno...
ne menaz 100gr je bio na akciji za 70 din jos pre dve nedelje ja kupovala

a sad je menaz 200gr za 130, neka glupa cifra al kad se zaokruzi bude valjda 130....malo pre sam videla kad sam jurila tunu

za sta me pitas za tunu?
uzela sam premija komadi 150 zato sto je ovo mini maksi, rekoh da sam odustala zbog kosave da idem po gradu, i u mini maxiju sve skuplje, ta komadici 365 120 din a ova komadi premija 150, e jjebi ga za 30 din da jedem mlevene koske necu
da sam nasla akciju ili barem vecu razliku u ceni pa ajde....
njupale smo spagete tunu kecap i ja soja sos, keva ga ne voli
ja promrljavila jedan tanjir polu pun, ne znam sta mi je, dal na nervnoj bazi dal hormoni zenski veciti (da sam musko :roll:) al ceo dan i juce i danas jedem jednom dnevno i sve mi bljak :aha:

za sta me pitas za tunu?
uzela sam premija komadi 150 zato sto je ovo mini maksi, rekoh da sam odustala zbog kosave da idem po gradu, i u mini maxiju sve skuplje, ta komadici 365 120 din a ova komadi premija 150, e jjebi ga za 30 din da jedem mlevene koske necu
ja promrljavila jedan tanjir polu pun, ne znam sta mi je, dal na nervnoj bazi dal hormoni zenski veciti (da sam musko :roll:) al ceo dan i juce i danas jedem jednom dnevno i sve mi bljak :aha:

...da za to sam pitala:)

...meni je onaj beli lukaC sroz'o pritisak nacisto, kao pijana sam i onako mi je jako nizak...tacno mi nije dobro od toga, volim ga ali ga jako retko jedem bas zbog toga....a
nikak mi riba ne ide bez njega kakva god bila makar i samlevena....

...da za to sam pitala:)

...meni je onaj beli lukaC sroz'o pritisak nacisto, kao pijana sam i onako mi je jako nizak...tacno mi nije dobro od toga, volim ga ali ga jako retko jedem bas zbog toga....a
nikak mi riba ne ide bez njega kakva god bila makar i samlevena....

ne znam kolko si to pojela, ali moguce...a mozda se pomesalo sa vremeno oblaci se cas, cas se razvedri, sve sasavo :roll:

za sta me pitas za tunu?

'zvini..da nisu uzročno-posledični momenti sa letovanja iz Šumadije? :ceka:

'zvini..da nisu uzročno-posledični momenti sa letovanja iz Šumadije? :ceka:

ma jok, nije to, ju taman posla....tolko mozga u ovoj pilecoj glavi ima :lol:
nego il je sekiracija il su hormoni ovulacija me mozda zeza....ah zene :aha:
mada ja u ovulaciji jedem vise a kad dobijem mrljavim, ne znam nesto mi nisu koze sve tu ocigledno, kurrve se opet kurvaju negde

- - - - - - - - - -

Baš si me napalila na ovo...:lol:

lepo je objasnio da svako razume i ubo sustinu price

Nisam pobegla, već čitam sve što je čovek ikad napisao...:zcepanje:

:zcepanje:
e dobra si
ja sam patila kad sam cula da nece vise da dolazi, brate smorili ga i na religiji smaraju i tu i svuda, niko bre nista ne cita samo cuju z aneke zavere i dodje neko objasni ti foru i oni opet teraju po svome

e ima on svoj sajt teorija evolucije bas tako se zove, on je pisao, lepo pojasnjeno svasta namenjeno je laicima upravo da razjasni neke stvari, al nece bre ni to da procitaju nego dzvanjkaju tamo na religiji lupetaju katastrofa...i normalno da se smorio covek od budala :lol:

Nije kakao tabla, čokolada je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back