- Poruka
- 121.714
komadici? bili su ok pa su ih pokvarili...pa sam presla na komade al oni su 150 din a mizeriju dobijes a skupo platis....
jel ima akcija za komade?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ja sam danas rucala (malopre) tunjevinu koju uzeh neki dan u Maxi-ju, da probam kakva je (akcija 76 dinara)...odlicna je...beli lukaC i crni hleb...ne izlazim
iz kuce do nedelje, ako se do tad "izluftiram"![]()
..ja sam danas rucala (malopre) tunjevinu koju uzeh neki dan u Maxi-ju, da probam kakva je (akcija 76 dinara)...odlicna je...beli lukaC i crni hleb...ne izlazim
iz kuce do nedelje, ako se do tad "izluftiram"![]()
bolje izadji iz kuce da se izluftiras
danas sam gledala neki link na kome su predlozi kako od nicega da napravis svecu
predlog koji mi je odlican je da prepolovis narandzu i skines polovinu kore u komadu sa onom belom peteljkom koja ide kroz sredinu..nalijes maslinovim uljem preko peteljke, pa do 2/3 kore i zapalis..treba malkice dok peteljka prihvati plamen, ali gori
a drugi predlog, da na punoj konzervi tunjevine probusis rupu srafcigerom i kroz rupu gurnes komad fitilja i zapalis
kazu da posle kad ``svecu`` ugasis, mozes da pojedes tunjevinu
ja samo zamisljam miris![]()
mozda bih to mogla sa spagetama/makaronama svejedno
volim da pomesan tunjevinu zacine luk crni kecap (ili majonez kako kad) kiseli krastavci i tako sa testeninom, mljac
e fala ti afro ko bratu, ionako cu sad do biblioteke pa cu da svratim u maksi uzme pa da napravim
..samo da znas to je ona "sirotinjska" robna marka, nesto 365 ili kako vec....nisam se nadala da je tako uskuna i dobra,
zaista, sad bar znam pa da je opet kupim...a nisam pojela celu, mnogo mi to...sta cu sa onom drugom polovinom pojma nemam....
...ja volim testenine sa svacim sem sa tunjevinom i tikvicama....znaci te dve kombinacije mi nikako ne idu...zasto ne bi znala...
moze da stoji do sutra ne brini, poklopi je i u frizider sutra za dorucak opusteno nista joj nece biti
znam, nije vise premija nego 365....premijina je bila ok pa onda losa (sve koske bile) i ja prekinem da uzimam tu, e sad 365 nisam probala, a u vecini slucaja nije isti proizvodjac 365 kao i premija, pa cu da vidim dal da uzmem komade il te komadice da probam....od kad smo kupili pokvarenu tunjevinu pre dve god recimo ja je redje kupujem i njuskam isprobavam dok ne krenem da jedem
- - - - - - - - - -
tikvice sa testeninom ni ja ne volim, ugletavi se to...a ovo meso ko i drugo pa mi je ok....
Možeš u tu tunjevinu što je ostala da dodaš jedno kuvano jaje, malo senfa, pa malo izmiksaš i eto paštete za sutra.
Na pijaci je 110, ali su smanjili gramažu...komadici? bili su ok pa su ih pokvarili...pa sam presla na komade al oni su 150 din a mizeriju dobijes a skupo platis....
....inace prosle nedelje sam na pijaci na Vidkovcu kupila crnu cokoladu za jelo i kuvanje, autrijsku 400g / 200 dinara...nisam je do sad vidjala,
i mogu vam reci odlicna je...40% kakaa...
...ne znam ima li je na netu potrazicu, pa cu okaciti da vidite i kako izgleda, da one koje zanima znaju sta traze...uglavnom crveno je pakovanje
na prednjoj strani je fotka cokoladne torte...marka "bella"...![]()
dobila sam gajbu juce ubranih narandzi,jel ima neko neku dobru ideju? i gajbu dunja,ali nih cu da ispecem pa u zamrzivac,ako ima neka kombnacija ostavicu koju dunju.
Nije to jeftino, nego su naše trgovačke marže stravično drske.
Može li mi neko objasniti šta znači substitut mleka u prahu ? Po meni bi to trebalo da je zamena ? Videla sam danas u Metrou pakovanje gde tako piše, ali skoro ništa drugo, piše da ima masnoće i još nekih sastojaka, a ne piše da su mlečnog ili životinjskog porekla. Da li je to onda posno ?
sve sto je jeftino sumnjivo je
pojavio se jeftin sir. ali to je muljaza sa biljnom masnocom svercovanom iz bugarske i preko kosova. nema tu s od sira
- - - - - - - - - -
mozda pekmez od pomarandzi?
Na pijaci je 110, ali su smanjili gramažu...![]()
dobila sam gajbu juce ubranih narandzi,jel ima neko neku dobru ideju? i gajbu dunja,ali nih cu da ispecem pa u zamrzivac,ako ima neka kombnacija ostavicu koju dunju.
Može li mi neko objasniti šta znači substitut mleka u prahu ? Po meni bi to trebalo da je zamena ? Videla sam danas u Metrou pakovanje gde tako piše, ali skoro ništa drugo, piše da ima masnoće i još nekih sastojaka, a ne piše da su mlečnog ili životinjskog porekla. Da li je to onda posno ?