baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Zene, jeste vec stavile kupus za zimu il jos niste?
Ne znam da li da sacekam jos koji dan
Ne znam da li da sacekam jos koji dan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ja u svom zivotu nisam kiselila kupus, kad sam imala gde da ga drzim, nesto mi nije ni padalo na pamet, za 2-3x sarme da se majem sa tim.
koliko treba da se ukisele krastavci?
Ako su tokom pripreme prelivani kipucom vodom, ili su nalivani toplom smesom , mogu se jesti za 5-6 dana. Ako su stavljani u hladno, treba im 15 dana minimum. Zavisi i od toga koliko vinobrana ide u smesu.koliko treba da se ukisele krastavci?
zavisi od temperature prostorije gde stoje
verujem da posle dve nedelje vec treba da lice na kisele krastavce
Uzeli ste mi reč iz usta, tj. rečenicu - treba im oko dve nedelje da bi postali blago kiseli,
možete da ih probate i pre toga, ali to nije to. Vremenom, tj.stajanjem će postajati još kiseliji, sve dok ne budu taman...![]()
Jeste kim, ali nije crni kim. Ovaj raste samo u africi. Ima da se kupi ulje, mnogo je skupo, a ako se taj kim samelje i pomeša sa medom, jestivije je i jeftinije. Pokušavam da se izborim sa alergijskom astmom kod deteta bez upotrebe lekova, a kažu da je ovo izuzetno uspešna terapija.
Dive tvoj ciz jos nisam pravila, cekam da zaborave neki sa sirom koji su jedva pojeli letos....kad im samo pomenem kolac sa sirom budeali ti je onaj sa visnjama bio
![]()
Nisam trudna, samo sam gladna...![]()
Рибанац мало преко 120 кг + венац главица коопооса на отприлике 2/3 висине укупне масе, лепо ушушкане у рибанцу.Zene, jeste vec stavile kupus za zimu il jos niste?
Ne znam da li da sacekam jos koji dan![]()
zavisi od temperature prostorije gde stoje
verujem da posle dve nedelje vec treba da lice na kisele krastavce
Ako su tokom pripreme prelivani kipucom vodom, ili su nalivani toplom smesom , mogu se jesti za 5-6 dana. Ako su stavljani u hladno, treba im 15 dana minimum. Zavisi i od toga koliko vinobrana ide u smesu.
Uzeli ste mi reč iz usta, tj. rečenicu - treba im oko dve nedelje da bi postali blago kiseli,
možete da ih probate i pre toga, ali to nije to. Vremenom, tj.stajanjem će postajati još kiseliji, sve dok ne budu taman...![]()
Da li neko zna gde ima da se kpi crni kim, ne njegovo ulje, nego bas semenke ? Samo mi nemojte reci, u Turskoj...
Hvala, videcu još za koji dan, obećala mi jedna poznanica da ce nabaviti. Nije mi hitno.ako je curekot to sto ti treba ima ovde kod mene u radnjama sa zacinima.to se stavlja na somune.ako ti je nesto hitno mogu u pismo da ubacim i posaljem.
pravila sisarke
kolacice, da ne mislite ko zna sta
brzo lako a obozavam ih