Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
i gotovoooooooo...pola tepsije za velikog,a pola za malog gmaza...ljubi ih majka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo danas "kuvali" prase, koje smo nosili dr koji je operisao mog svekra. Mito i korupcija.Pa sam ja malo odvojila od pečenja kada je muž doneo iz pečenjare, da dr i sestrama ne bi skočio pritisak, pa šta će jadni pacijenti. I tortu sam im napravila, od koje nisam mogla da odvojim, jer je bila okrugla. Gde je dive, od samo 6 jaja.
Evo je nedekorisana, baš sam ponosna kako izgleda.
![]()
Смрт алкохолу и његовим дериватима.Napravila sam liker od nara, kao za Bozic ali izgleda da ga nece docekati.... mnogo je dobar![]()
a jel`moze recept?Napravila sam liker od nara, kao za Bozic ali izgleda da ga nece docekati.... mnogo je dobar![]()
Napravila sam liker od nara, kao za Bozic ali izgleda da ga nece docekati.... mnogo je dobar![]()
a jel`moze recept?![]()
nar je dobar za one stvari!![]()
To sto ima, nije crni kim.pa u kesici ima de oces,zdrava hrana
Da li neko zna gde ima da se kpi crni kim, ne njegovo ulje, nego bas semenke ? Samo mi nemojte reci, u Turskoj...
Jeste kim, ali nije crni kim. Ovaj raste samo u africi. Ima da se kupi ulje, mnogo je skupo, a ako se taj kim samelje i pomeša sa medom, jestivije je i jeftinije. Pokušavam da se izborim sa alergijskom astmom kod deteta bez upotrebe lekova, a kažu da je ovo izuzetno uspešna terapija.kako bre nie kim sto ide na kiflice,pa pise na kesici
Jeste kim, ali nije crni kim. Ovaj raste samo u africi. Ima da se kupi ulje, mnogo je skupo, a ako se taj kim samelje i pomeša sa medom, jestivije je i jeftinije. Pokušavam da se izborim sa alergijskom astmom kod deteta bez upotrebe lekova, a kažu da je ovo izuzetno uspešna terapija.
Hvala, prvo ću pokušati da pronađem po prodavnicama, ne bi nekoga tolik da zatruđujem. Videću i u Mađarskoj, oni su bolje snabdeveni začinima. Ne žurim, nije hitno.Jesi li blizu NS-a? Moja tetka juce otisla u Tursku. Mogu joj poslati poruku.