Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.....gledala sam link kad si okacila, ali nisam obratila paznju na komentare...inae mi tvoji izgledaju lepse od originalnih...i mislim da su jeftiniji kad se prave nego da se
kupe....ja danas uzela onaj novi Integrino Stark, nisam nesto odusevljena presladak je za moj ukus...a ako je meni to preslatko koja nemam meru onda mogu misliti
koliko je slatko drugima....imaju par ukusa, ali hvala lepo ja to vise kupiti necu...odoh sad da vidim sta si pisala :)

hvala, hvala. Testo ispadne onako ni meko ni tvrde, uzima se kašikom i stavlja na papir za pečenje, na pleh, a malo se razvlači i lepi. Ja sam zamišljala da će biti onako prhki kao pravi wellness keks, ali nije, mekan je. A da sam ga duže pekla, bojim se da bi samo bio tvrdji, a opet ne bio prhak.
To sve kupovno je preslatko ako je slatko, preslano ako je slano, premasno ako je masno. Ništa nije umereno.
A ja volim i kupovno. Evo sad tamanim išlere :rumenko: Imamo relativno blizu "Slatku kuću" (swisslion) i to diskont... pa da ne pričam.

hvala, hvala. Testo ispadne onako ni meko ni tvrde, uzima se kašikom i stavlja na papir za pečenje, na pleh, a malo se razvlači i lepi. Ja sam zamišljala da će biti onako prhki kao pravi wellness keks, ali nije, mekan je. A da sam ga duže pekla, bojim se da bi samo bio tvrdji, a opet ne bio prhak.
To sve kupovno je preslatko ako je slatko, preslano ako je slano, premasno ako je masno. Ništa nije umereno.
A ja volim i kupovno. Evo sad tamanim išlere :rumenko: Imamo relativno blizu "Slatku kuću" (swisslion) i to diskont... pa da ne pričam.

.....nema na cemu odmah mi se dopao taj keks sa tvoje fotke....inace sam uzimala u zdravoj hrani neki posni integralni keks i nije skoro uopste sladak
ima neki fini neutralni ukus, i lagan je pa za 100 dinara bude bas dosta..kilo je 280 dinara...sad uzela ovo da probam jer je Dzordzi hvalio, ne dopada mi
se...dobro pojesce se, necu baciti naravno...ali bih da napravim sebi pa stavim lepo u kutiju i imam, sigurno ce izaci jeftinije, a mora biti kvalitetnije od
kupljenog......ima ta Slatka kuca na Brdu, sva sreca pa mi je iznadju stanica, i ne svracam tamo sva sreca:)

Pravila sam sinoc za veceru Pide po kolegicinom receptu, samo sam dodala mocarelu i oooodlicno je!

DSC03223.jpg
DSC03224.jpg

A ovo mi je rucak za danas :)
DSC03226.jpg

Cvetni vrt, svidja mi se tvoj rucak danas! :)

Kod mene danas moji mama i tata, svekar, i radnik sto orezuje.
Od 7 jutros na nogama.
Prvo pristavila supu, pa pileci bataci, karabataci i krilca u kesi u rernu, pa u tiganj pileca dzigerica i slanina, spanac i ajmokac.
Plus ostalo pecenih krmenadli i pecenih krompirica od sinoc.

Svi smo rucali i vecerali. :)

Oprala 3 masine vesa, promenila posteljinu u celoj kuci, usisala sve, pomerala sve zivo, isla kod kozmeticarke da sredim nokte, igrala se sa Pedjom, setali...
Skuvali bar 3x5 kafa

Mezili smo slatkise iz slatke kuce i voce.

Bukvalno ceo dan proveli napolju!
Obozavam ovo vreme!
:)

Sutra:
Ostalo supe od danas, dodacu paradajza i eto crvene corbice
Izvadila sam pilece belo, ispecicu na tiganju(ako ne bude rostilj), i uz to gorgonzola sos
A mozda i kuvani kukuruz

i nastavak velikog spremanja i pakovanja :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back