Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Pravila sam sinoć wellness keks po receptu http://www.coolinarika.com/recept/wellness-keks/ uz neke izmene. Super je, brzo se napravi, isprlja se samo jedna posuda, a može da se stavi šta se nadje u kući.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravila sam sinoć wellness keks po receptu http://www.coolinarika.com/recept/wellness-keks/ uz neke izmene. Super je, brzo se napravi, isprlja se samo jedna posuda, a može da se stavi šta se nadje u kući.
Ja takodje uvek dinstam meso... i to tako dugo dok se luk sav raskrcka kao da je izmiksan.I ja gulas. Pogledajte prilog 281061
Evo saveta koji mi je dao jedan vrsni kuvar koji je radio po Salzburskim hotelima.
Mnogo luka izdinstati, da bude staklast, na kraju dodati alevu papriku na kratko i eventualno paradajz pire, pa naliti vodom.
Onda sve izmiksati, da se luk pretvori u kasu (sto cini da saft bude gusci) dodati jos vode i TEK kada prokljuca dodati meso. (a ja sam ga pre dinstala)
Inace, rekao mi je, a ja to nisam znala, da se samo meso za supu stavlja u hladnu vodu, a inace u prokljucalu.
Ja takodje uvek dinstam meso... i to tako dugo dok se luk sav raskrcka kao da je izmiksan.
Da li se oseti razlika u ukusu gulasa po receptu tog kuvara?
te articoke su meni misterija totalna
imal u njima ista jestivo? :0
Ja takodje uvek dinstam meso... i to tako dugo dok se luk sav raskrcka kao da je izmiksan.
te articoke su meni misterija totalna
imal u njima ista jestivo? :0
ima ono malo u sredini
kad sve okolo bacis, onda dodjes do njega![]()
zvuci bas onako...dekadentno
neisplatljivo
pravila sam ih samo jednom
mama me nagovorila
objasnila mi proceduru i sve
nije pomoglo
blenuli smo u rucak
nesposobni da se snadjemo
sreca pa je bilo i krompira
))
pre neki dan gledam na nekom od kanala recept
punjene articoke
i kaze kuvar - da se ne baci,svaki listic koji se otkine ima jestiv deo pri delu gde se otkida
pa lepo blansiras celu articoku, izotkidas listice kojima pojedes trecinu, a onda ono srculence maleno napunis i imas rucak![]()
Vraca mi se sin sa ekskurzije, pa mama pravi njegovu omiljenu tortu
Pogledajte prilog 281072 Pogledajte prilog 281073
Napravi se za cas, a predivna je.
Kora: 5 belanaca, 200 gr secera i 200 gr ml. badema.
Fil: 2 case jogurta, 150 gr secera, 2 vanilije, sok od pola limuna (izmesati).
Dodati 8 listova zelatina rasopljenih u 3 kasike ruma i 2 izmucene slatke pavlake i to je to.
Presek cu metnem sutra, posto odmara na hladnom.
Pileca supa, krompir iz supe i ajmokac.... Svidja mi se![]()
I ja gulas. Pogledajte prilog 281061
Evo saveta koji mi je dao jedan vrsni kuvar koji je radio po Salzburskim hotelima.
Mnogo luka izdinstati, da bude staklast, na kraju dodati alevu papriku na kratko i eventualno paradajz pire, pa naliti vodom.
Onda sve izmiksati, da se luk pretvori u kasu (sto cini da saft bude gusci) dodati jos vode i TEK kada prokljuca dodati meso. (a ja sam ga pre dinstala)
Inace, rekao mi je, a ja to nisam znala, da se samo meso za supu stavlja u hladnu vodu, a inace u prokljucalu.