Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Na brdo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....gledala sam link kad si okacila, ali nisam obratila paznju na komentare...inae mi tvoji izgledaju lepse od originalnih...i mislim da su jeftiniji kad se prave nego da se
kupe....ja danas uzela onaj novi Integrino Stark, nisam nesto odusevljena presladak je za moj ukus...a ako je meni to preslatko koja nemam meru onda mogu misliti
koliko je slatko drugima....imaju par ukusa, ali hvala lepo ja to vise kupiti necu...odoh sad da vidim sta si pisala![]()
hvala, hvala. Testo ispadne onako ni meko ni tvrde, uzima se kašikom i stavlja na papir za pečenje, na pleh, a malo se razvlači i lepi. Ja sam zamišljala da će biti onako prhki kao pravi wellness keks, ali nije, mekan je. A da sam ga duže pekla, bojim se da bi samo bio tvrdji, a opet ne bio prhak.
To sve kupovno je preslatko ako je slatko, preslano ako je slano, premasno ako je masno. Ništa nije umereno.
A ja volim i kupovno. Evo sad tamanim išlereImamo relativno blizu "Slatku kuću" (swisslion) i to diskont... pa da ne pričam.
ja jagode jedem klot, nikada nisam kontala sto ih kvare sa slagom :-D
corba od zelja ubranog kraj puta
ja jagode jedem klot, nikada nisam kontala sto ih kvare sa slagom :-D