...ima, ima, samo ako se, mora, cim se ne mora, nema...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma jes ocu ionako ga ne pojedoh ove zime kad je bal nek je na vodipa ti spremi dijetalni podvarak..
imam pitanje
kupila sam dva kg pilecih glava za bobija
mislila sam da to razdelim u porcije pa u friz
e sad interesuje me dal bi mogla da skuvam sve,stavim vezu zeleni,procedim i od toga bude supa?
ja se secam sedamdesetih kad je moja mama kupovala kokoske na pijaci,kuvala je i glavu i meni je davala da jedem mozak
nije ni cudo da sam...curka

i onda ces bobiju da pojedes sve minerale koji su ostali u supi i pas ce da dobije osteoporozu![]()

...ima, ima, samo ako se, mora, cim se ne mora, nema...![]()

pa ja cu mu ostaviti sargarepicu
nego stvarno,jer to bezveze,supa od glava?

Pa zavisi i za koliko osoba se kuva. Ne košta isto ručak za dve osobe i za četiri, ne košta isto ako treba da jedu dva muškarca, a dve žene, ne košta isto ako treba da jedu dvoje odraslih i dvoje dece od 3 i 5 godina, ne košta isto ako treba da jedu dvoje odraslih i dvoje dece od 10 i 15 godina. Sve je različit trošak.

Pa zavisi i za koliko osoba se kuva. Ne košta isto ručak za dve osobe i za četiri, ne košta isto ako treba da jedu dva muškarca, a dve žene, ne košta isto ako treba da jedu dvoje odraslih i dvoje dece od 3 i 5 godina, ne košta isto ako treba da jedu dvoje odraslih i dvoje dece od 10 i 15 godina. Sve je različit trošak.

imam pitanje
kupila sam dva kg pilecih glava za bobija
mislila sam da to razdelim u porcije pa u friz
e sad interesuje me dal bi mogla da skuvam sve,stavim vezu zeleni,procedim i od toga bude supa?
ja se secam sedamdesetih kad je moja mama kupovala kokoske na pijaci,kuvala je i glavu i meni je davala da jedem mozak
nije ni cudo da sam...curka
Jela sam ga i ja...
Ovo sam od mame čula,ja se ne sećam.Mi smo nekada imali persijskog mačora, i kuvali mu pileće glave. Meni je to jako smrdilo, ne verujem da bu bila dobra supa samo od glava, i to u velikim količinama.

)idi bre čitam imali persijskog..i sad čekam...nastavak.. skuvali ga
Tema podvarak sa ćurećim karabatkovima(kooliki su)

moj izbor: krompir lepeza i sjenicka paprika u pavlaci
Pogledajte prilog 270299Pogledajte prilog 270300Pogledajte prilog 270301