Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
ko je spremao kus kus i leblebije?
mislim da je ista osoba, ako nije mrs bi![]()
Bice da jeste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je spremao kus kus i leblebije?
mislim da je ista osoba, ako nije mrs bi![]()
trebalo je malo vise vremena da se ispekuBice da jeste![]()

cufte od juneceg mesa i krompir kao prilog, al cudan neki krompir
svidela mi se ideja http://www1.serbiancafe.com/lat/kuvar/recipe/4/8073/lepeza-krompir/preview#.URUxSqVX1cd i pokusala sam... zeznula sam se samo kod izbora krompira, ko i svako alavo zensko, zaletela se za najvecitrebalo je malo vise vremena da se ispeku
mirise bozanski
pa toplo mleko uspavljuje valjda...
...znam majche šta uspavljuje garant...Lorazepam...![]()

..Majce videh u Maxi-ju leblebije u konzervi...koja je cena isplati li se to, ne znam, a imaju i kus kus....
šta sad da radim sa ovom pečenom
nisam ni kontala da je pečena i da je za grickanje
Probaj da ih skuvaš malo, onako same, da ne pokvariš ostalo. Pa vidi jel mogu da se jedu.

ma napravi ti to bez leblebija, valjaće sa svim tim lepim povrćem koje si nabrojala

Ja nisam kod nas ni u jednom Maxiju videla leblebije, ni kus kus. Samo u Merkatoru. A tamo je kus kus bezobrazno skup. Ja sam donela iz Tunisa po 10 puta nižoj ceni. Da sam znala da neću imati previše prtljaga, donela bih 10 kg. Dobro, preterujem, ali 3-4 sam mogla. Mada je proso slično, a naše je i nije skupo.
Leblebije sam donela letos iz Turske. I to mi žao što nisam više. Odande sam mogla, išla sam autobusom, niko mi nije merio prtljag. A i oni imaju nešto slično kus kusu, krivo mi i što to nisam donela, par kila. l što nisam kupila pinjole. I tamo su skupe, ali jeftinije nego ovde.
Vidim ja da ću morati opet u Tursku.