Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moji rucali juneci gulas sa testeninom
ja sekelj gulas
a za sutra i prekosutra se krcka sarma
sad cu da trknem da dokupim sta sam jutros zaboravila:evil: za tu tortu sa bananicama koju pominjete

Šetamo metroom i uze mm konzervu ananasa, kaže, ajde napravi onu tortu sa ananasom i čokoladnim filom...Koju, pitam, pa, smislićeš već nešto, kora, čokoladni fil, ananas, rum, šlag...
I tako i bi, keks namočen u mleko, umućena slatka pavlaka sa istopljenom čokoladom , komadići ananasa i ekstrat ruma, odgore narendana čoklada, čekamo da odstoji. Gotovo za desetak minuta.
A za ručak izvadila smesu za bolonjeze iz zamrzivača, ostalo od prošlog puta, pa ću da zbrčkam neko testo sa tim.

nije,to su dva reda,ne znam kako tako izgleda,to je ona velika serpa,ispalo ko neki lonac
a imam jos 4 sarme odgore i suvo meso i komaje,al kvarile mi kompoziciju:lol:

super su ti sarme, ali postali smo frikovi..
meni je dete pre neki dan stajalo i nije pocinjala rucak.
ja je pitam sto ne jede, a ona kaze - hoces prvo da isfotkas il mogu odmah da krenem :rotf:

super su ti sarme, ali postali smo frikovi..
meni je dete pre neki dan stajalo i nije pocinjala rucak.
ja je pitam sto ne jede, a ona kaze - hoces prvo da isfotkas il mogu odmah da krenem :rotf:

ja bas i nisam,posto moja jela nikad nisu lepa na oko
uslikala ja i one pancerote koje sam pre neki dan mesila,al izgledaju tako da cu tesko naci muza budem li ih kacila

Mlađem sinu je danas rođendan. Pravila sam prvi put neku slanu pitu sa pečenim paprikama, super je.

33mrims.jpg

I pravila sam mu čokoladnu tortu, malo je drugačija od onih koje sam navikla da pravim, ali njemu se dopala. To mi je i najvažnije, jer je on jako izbirljiv kada je hrana, a naročito slatkiši, u pitanju.

3495qu9.jpg

A sta je u ovom belom filu, kao da ima nesto drobljeno? Meni sve od cokolade izgleda mljac :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back