baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
dobro bre, a nas da ponudiš
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?Dobila odduso, zaista nemam vremena za prevodjenje
imas googl translate za prvu pomoc, samo kopiras sta ne razumes i prevesce ti on....
inace torta je super i svima se svidja

za svoju dusu pravim ovo, al s batacima, skinula im kozuru.... http://www.jamieoliver.com/recipes/...-chicken-breast-with-pancetta-leeks-and-thyme
Pece li neko ribu u rerni na papiru za pecenje? Kako, da li se uvalja u brasno i redja na papir ili treba da se polije uljem ?
Do sada sam uvek pekla ribu u tiganju a samo sam jednom probala u rerni ali bez papira, stavila sam je na nauljen pleh pa je pocelo da prska i dimi , onda sam malo vode dodala i sva riba mi se zalepila kad sam je zapekla
Htela sam da u nedelju manje stojim za sporetom![]()

Hvala, probacu na papiru, Hocu da je res , kao na rostilju. Mada imam keramicki tiganj ali sam i u njega uvek dodavala ulje .A meso pecem bez ulja tek da podmazem tiganj... nisam se setila da ribu tako pecemJa pecem i na papiru i u kesi. Kad pecem na papiru uvaljam ribu u mesavinu psenicnog i kukuruznog brasna, kad je u kesi stavim zacinim je limunom, persunom,....sta vec volis. U oba slucaja bez ulja.
p.s. stigli mi 'delimano' tiganji i bas sam ribu spremala da ih isprobam, przila na pola kasice ulja, bila je odlicna.

ma jabuke bas fino nit slatko nit masno taman

to je uvek pun pogodak,ja cu mozda za bozic s heljdinim korama

pa ne kapiram sta im je tolko odbojno meni nema neke razlike bar ovu s pecurkama sto pravih

a kladim se da nisu ni probali nego ono na nevidjeno bljak..tako i moja keva a sine olizala tanjir![]()

sa čime li su ove pitice...????
elem,počela sam spremanje božićnih kolačića....
priprema se kokos kuglice,cimet grancle i mančmelou...
u frižideru se već steže masa za kokos kuglice...
krenula me euforija...![]()

Gde ih kriješ? Msm, moji bi ih pojeli do Božića.![]()