Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pece li neko ribu u rerni na papiru za pecenje? Kako, da li se uvalja u brasno i redja na papir ili treba da se polije uljem ?
Do sada sam uvek pekla ribu u tiganju a samo sam jednom probala u rerni ali bez papira, stavila sam je na nauljen pleh pa je pocelo da prska i dimi , onda sam malo vode dodala i sva riba mi se zalepila kad sam je zapekla z:(
Htela sam da u nedelju manje stojim za sporetom z:lol:

68622_4968090038587_769057241_n.jpg

543117_4968068918059_289849429_n.jpg

268418_4968068358045_1615473072_n.jpg

Pece li neko ribu u rerni na papiru za pecenje? Kako, da li se uvalja u brasno i redja na papir ili treba da se polije uljem ?
Do sada sam uvek pekla ribu u tiganju a samo sam jednom probala u rerni ali bez papira, stavila sam je na nauljen pleh pa je pocelo da prska i dimi , onda sam malo vode dodala i sva riba mi se zalepila kad sam je zapekla z:(
Htela sam da u nedelju manje stojim za sporetom z:lol:

Ja pecem i na papiru i u kesi. Kad pecem na papiru uvaljam ribu u mesavinu psenicnog i kukuruznog brasna, kad je u kesi stavim zacinim je limunom, persunom,....sta vec volis. U oba slucaja bez ulja.

p.s. stigli mi 'delimano' tiganji i bas sam ribu spremala da ih isprobam, przila na pola kasice ulja, bila je odlicna.

Ja pecem i na papiru i u kesi. Kad pecem na papiru uvaljam ribu u mesavinu psenicnog i kukuruznog brasna, kad je u kesi stavim zacinim je limunom, persunom,....sta vec volis. U oba slucaja bez ulja.

p.s. stigli mi 'delimano' tiganji i bas sam ribu spremala da ih isprobam, przila na pola kasice ulja, bila je odlicna.
Hvala, probacu na papiru, Hocu da je res , kao na rostilju. Mada imam keramicki tiganj ali sam i u njega uvek dodavala ulje .A meso pecem bez ulja tek da podmazem tiganj... nisam se setila da ribu tako pecem
:zstidljivko:
A mesto u kesi ja je spremam ovako: krompir u tepsiju stavim, secen na kolutove, riba cela preko, zacinjena belim lukom, persunom, vode da ogrezne krompir, malo masnoce pa u rernu - krompir dobije diiiivan ukus od ribe a ona se pece u svom soku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back