Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.201
danas pita s pecurkama od heljda kora odusevio sam se..da izbegnem tone hrane i da prodje ova halabuka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas pita s pecurkama od heljda kora odusevio sam se..da izbegnem tone hrane i da prodje ova halabuka

),sa čarobnim fotografijama jela i ne tako komplikovanim receptima, koju sam tražila pola godine...Poklonila sam je sebi za NG
),sa čarobnim fotografijama jela i ne tako komplikovanim receptima, koju sam tražila pola godine...Poklonila sam je sebi za NGKako nisi zadovoljna pečenjem iz pečenjare? meni iz rerne nikada nije lepo kao iz pečenjare.zato nikada ni ne pečemo kod kuće...
Па може да буде лоше, кад остане "живахно".
Не пеку сви у печењарама добро.
 ) pravila sam svasta, a za pravoslavni nam dolaze opet pa cu ponovo da kuvam " na veliko", sad malo pauza da odmorimo stomake
 ) pravila sam svasta, a za pravoslavni nam dolaze opet pa cu ponovo da kuvam " na veliko", sad malo pauza da odmorimo stomake 

Pogledajte prilog 265781
i ja ne idem nigde, od dosade pravim gluposti
Pogledajte prilog 265781
i ja ne idem nigde, od dosade pravim gluposti

Srećna Nova godina!
 Srećna Nova godina! 

Ne znam. Moji roditelji su ove godine za Sv. Nikolu kupili i praseće i jagnjeće pečenje, prvi put. Do sada su uvek kupovali prase i jagnje, pa pekli u pečenjari. I ne zna se koje je bilo bolje.
 a ni u usta
 a ni u usta
ja ne znam nikog ko Svetog Nikolu pravi mrsnog
ali bas nikog u ovim krajevima gde je prasetina zakon
cak i moja kuma koja ribu ne jede i ne sprema a omorskim plodovima da ne pricam
sad bilo bi glupo da kazem dai kum ribu u ruke ne uzimaa ni u usta
al stvarno je tako
elem
cak i u takvim slucajevima je SN posan
vreme posta je vreme posta
i stvarno ne zelim nikog da vredjam
samo mi nije jasno kako moze da se mrsi za tu slavu

To je moje mišljenje.
 To je moje mišljenje.
 Jelo se šta se imalo, i zadržao se običaj do danas kada je sve dostupnije nego pre.
 Jelo se šta se imalo, i zadržao se običaj do danas kada je sve dostupnije nego pre.Meni nije jasno kako neki ljudi ne poste ceo post, a poste za Svetog Nikolu....
Inače ja slavim Sv. Jovana, a ne pomislite da sam se ja uvredila, al stvarno mi je to paradoks, postiti jedan dan.... Ili je veliki post ili nije, ne može biti i jedno i drugo.To je moje mišljenje.
Inače, danas ne kuvam, kao ni većina, jer ima hrane za sto sledećih dana
Jeste post...ali ako neko ne može da posti cijeli post,bar kod nas je običaj da bar posti kad je neki veliki svetac,a to je,u ovom slučaju sv.Nikola...Ne vidim tu ništa nelogično...Čak i crkva dozvoljava jednu sedmicu da se posti ili čak samo tri dana,ako je neko nemoćan ili bolestan npr...

:*
:* <3
 <3 

Jeste post...ali ako neko ne može da posti cijeli post,bar kod nas je običaj da bar posti kad je neki veliki svetac,a to je,u ovom slučaju sv.Nikola...Ne vidim tu ništa nelogično...Čak i crkva dozvoljava jednu sedmicu da se posti ili čak samo tri dana,ako je neko nemoćan ili bolestan npr...
 Hrist je postio na hlebu i vodi, tako da je post, ako će već neko ljubav prema Bogu da iskazuje postom, upravo taj: kilo leba i par litara vode. Slava je više paganski običaj, iće i piće tokom koga se kućni svetac često prevrne na glavu slušajući baljezgarije pripitih gostiju a i gledajući krkanluk i neumerenost u svemu. Tako da je, po nekom mom mišljenju, svejedno da li na Sv. Nikolu vam na trpezi zjapi šaran ili prase. Meni je slava fin povod da se okupe neki meni dragi ljudi lepim povodom, uz finu klopicu. I to je to.
 Hrist je postio na hlebu i vodi, tako da je post, ako će već neko ljubav prema Bogu da iskazuje postom, upravo taj: kilo leba i par litara vode. Slava je više paganski običaj, iće i piće tokom koga se kućni svetac često prevrne na glavu slušajući baljezgarije pripitih gostiju a i gledajući krkanluk i neumerenost u svemu. Tako da je, po nekom mom mišljenju, svejedno da li na Sv. Nikolu vam na trpezi zjapi šaran ili prase. Meni je slava fin povod da se okupe neki meni dragi ljudi lepim povodom, uz finu klopicu. I to je to.