Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lepa torta Bogi...sretan rođendan drugaru od sina..:zurka:...sorry...ne čitam najbolje ujutro...:hahaha:

danas nedeljni bački ručak...supa,rinflajš,krompir i pileće belo na grillu...salata,još ne znam šta ću..:think:
i sprema se polako mesina za sutra...:flert:

Poslednja izmena:
Joj, bre ogadi mi život :lol:

Danas ne kuvam... Eventualno neke makarone... Pravim medenjake i mafine i ko zna šta ću još smisliti :roll: A mogla sam lepo odmoriti danas. Tek sutra ne znam šta ću.... :roll:

ama, pripremi hranu koju ćeš pojesti..neka bude i sutlijaš...ali da se zasladiš valjano :)
od mesišta..ja sebi samo ćevape.
1. rendane salate od celera+jabuka+ čičoka (bez dodataka i začina)..
2.zelena salata rezana na rezance sa rendanom šargarepom i seckanim orasima..i rendanim kuvanim jajima sa maaaalo posong majoneza..
3.rendani kupus crveni sa mlevenim neslanim kikirikijem i pečenim susamom i povezan sa posnom pavlakom

...mi rucale....kiflice ispale odlicno, a nije mi nesto testo izgledalo lepo kao prosli put....al mozda se to samo meni tako cinilo...

...integralno brasno potroseno, sledece je razano, i neko crno....bas me zanima kakav im je ukus u kucnoj varijanti...to cemo
proveriti za Bozic...:)

Afro..gde će majka da bude i imaš li nekoga da je barem obilazi dok si tamo?

...kod kuce:)

...imam ali nema potrebe za tim, sve joj sipam u male serpice onako porcije za svaki dan, pribavljen hleb, mleko, jogurt,
neke mazalice...toplo joj je...nije problem kad ima sve spremno, moze sama 4-5 dana.....za ne daj boze ima telefon pa
ce zvati koga moze za te dalekobiloslucajeve...

ama, pripremi hranu koju ćeš pojesti..neka bude i sutlijaš...ali da se zasladiš valjano :)
od mesišta..ja sebi samo ćevape.
1. rendane salate od celera+jabuka+ čičoka (bez dodataka i začina)..
2.zelena salata rezana na rezance sa rendanom šargarepom i seckanim orasima..i rendanim kuvanim jajima sa maaaalo posong majoneza..
3.rendani kupus crveni sa mlevenim neslanim kikirikijem i pečenim susamom i povezan sa posnom pavlakom
sta ti je tolka ovo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back