Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZD, super izgleda ova oblanda. Meni jos bolje zvuci takva slana torta sa korama za rozen tortu. Nisam pravila a ni jela, ali ima eto dosta nekih recepata i dobor mi zvuci.

http://www.coolinarika.com/recept/slana-rozen-torta/

Razvigore, hvala na receptu, obavezno pravim tu corbicu, pravim bas razne corbice, doduse stavicu malko vise mesa, tipa veci batak i sve to ostalo. Imam u kuci jednog muskarca od 15 kg kom su corbice osnovna hrana (kazu nije naucno dokazano od cega zapravo zive trogodisnjaci, ali supe i corbe kod njega prolaze dobro). U principu ne stavljam zaprsku skoro ni u sta ali napravicu izuzetak svakako.

Па ништа, ГоспоџоБК; ти одвој пола-пола, са запршком једна и само пилеће супица, са друге стране.
Деци је интересантно због дроњака од јаја.

Уби ме ова Таленат. Сад ћу ја као Афро, ја немам роштиљ, а немам где ни да га нагарим. Правио сам парт пута на тераси, осећам да сам зезнуо све који су изнад сушили веш.
Је л има неко елект. роштиљ, видео сам има да се купе са поклопцем, као, не диме... нако, само питам.

ja sam nesto slicno pravila samo sto sam ja pravila kao rolat od oblandi,ali ovo mi onako bas, bas extra izgleda.Puna usta ukusa...mljacz:( a sad jos ne smem to da jedem

....jela sam nesto slicno u dve varijante, jednu sa tost hlebom, a jednu sa oblandama, al se vise ne secam sta je sve bilo unutra, ali znam da je bio
neki parizer pa nisam bas bila odusevljena nesto posebno....

...ja bih tako nesto sto ne mora da se pece i bas mi je drago sto je Domacica postavila fotku, blokirala sam totalno....

602813_513979868622059_237066417_n.jpg

NG cookies spremni za rernu..misim,ovo je samo deo...recept je baš baš izdašan...

razvigore,ima onaj pekač za picu,mada mi nikad nismo spremalo picu u tome,za meso i krompir je extra...moji roditelji to koriste u stanu...
ZD,odlično predjelo i lako za napraviti...hvala za ideju...:cmok2:

Jao Razvigore bas sam htela da ubedjujem muza da za Novu godinu pece rostilj na terasi, ali nije bas odusevljen idejom hahaha.

Ma corba ima da bidne cela sa zaprskom, pa dete u vrticu jede suljpa, sve se bojim da je bez zaprske. A i ima 44 meseca, nece nista da mu fali.

Па ништа, ГоспоџоБК; ти одвој пола-пола, са запршком једна и само пилеће супица, са друге стране.
Деци је интересантно због дроњака од јаја.

Уби ме ова Таленат. Сад ћу ја као Афро, ја немам роштиљ, а немам где ни да га нагарим. Правио сам парт пута на тераси, осећам да сам зезнуо све који су изнад сушили веш.
Је л има неко елект. роштиљ, видео сам има да се купе са поклопцем, као, не диме... нако, само питам.

...sto je problem ako kazem da nemam, zar mislis da bi bilo ok da pricam da imam i sto nemam??
..ne pada mi na pamet, pa kome ne pase neka ne cita, ja ne umem da lazem i filujem kako zivim u izobilju
i extra, mega, giga luksuzu da bi mi neki nevidljivi likovi zavideli...a ne vidim ni kakvo bi mi to zadovoljstvo
predstavljalo....(ne kazem da to svi rade, ali ima i takvih)...

...inace ima tih rostilja jako kvalitetnih, sa poklopcima, ne dime, e sad posto su ne secam se vise,
pogledaj u Hom centru...

Пекачи и сл. су одлични, месо и свашта понешто може да се прав, али није то роштиљ.
Афро, гледао сам им сајт, немају електричне са поклопцем, само на ћумур, то није за мене. Имају и јаче цене, чисто кога интересује да зна.

Пекачи и сл. су одлични, месо и свашта понешто може да се прав, али није то роштиљ.
Афро, гледао сам им сајт, немају електричне са поклопцем, само на ћумур, то није за мене. Имају и јаче цене, чисто кога интересује да зна.

...nekad su imali....pogledaj mozda ti se posreci kod Tehninanije...ili GBT...

E zene, ja dobila taj pekac za picu jos za svadbu, eno stoji u ostavi, jos ga nisam ni otvorila :rumenko:

Tema: mama danas spremila tj.nas dve:
Domaca juha
Curetina sa makaronama i sirom
Peceni ribic
Spanac
Salate
+deci obroke
+mama umesila salcice

za veceru pekli
Jaja
slanine
virsle
sira
+eVrokrem

pre bi uzo 3-4 tiganja za te pare a ima i rebrasti kao da je s rostilja

Isto.
Imam gril tavu-teskaaaa...rebrasto dno, ali super za grilovatino povrce/meso...ovako nesto, samo je moja "stariji model shara" :lol: i ima deblje dno kao zepter/solingen posudje...(zovu je i gusana tava)
korkmaz-a1416-fine-cast-grill-tava-x.jpg

A varijanta "pica-tava" moze i u obicnoj, vecoj tavi...prvo ispeci testo kao lepinju/tortilju, lagano sa obe strane, pa dodati fil, i jos malo poklopljeno peci...i improvizacija je majka...

Poslednja izmena:
Isto.
Imam gril tavu-teskaaaa...rebrasto dno, ali super za grilovatino povrce/meso...ovako nesto, samo je moja "stariji model shara" :lol: i ima deblje dno kao zepter/solingen posudje...(zovu je i gusana tava)
korkmaz-a1416-fine-cast-grill-tava-x.jpg

A varijanta "pica-tava" moze i u obicnoj, vecoj tavi...prvo ispeci testo kao lepinju/tortilju, lagano sa obe strane, pa dodati fil, i jos malo poklopljeno peci...i improvizacija je majka...
ma da najbitnije sto se ono tesko pere

Mi svaki put kad spremamo roštilj, poklopimo poklopcem od voka, mislim da to može i za električni, ili kupiš one lake aluminijumske tepsijice koje su za jednokratnu upotrebu , pa njima poklopiš

Supa od karfiola, karfiol pohovan u brašnu i vodi. Sojini komadići skuvani u smesi za kebab pa uvaljani u brašno i pečeni u fritezi, a onda pomešani sa seckanim lukom kao za roštilj. A deci...krompir paprikaš sa piletinom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back