Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.703
Naizmenično sam mazala pavlakom i majonezom, šunku su mi tanko isekli u prodavnici, a kačkavalj sam narendala samo odozgo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...aha..ok, a jel mesas majonez i pavlaku ili jedna sa majonezom pa druga pavlakom premazana....rendas sunku ili ne mora....
..i samo odozgo rendan kackavalj ili si ga malo dodala izmedju?
a sad jos ne smem to da jedemja sam nesto slicno pravila samo sto sam ja pravila kao rolat od oblandi,ali ovo mi onako bas, bas extra izgleda.Puna usta ukusa...mljaca sad jos ne smem to da jedem

Па ништа, ГоспоџоБК; ти одвој пола-пола, са запршком једна и само пилеће супица, са друге стране.
Деци је интересантно због дроњака од јаја.
Уби ме ова Таленат. Сад ћу ја као Афро, ја немам роштиљ, а немам где ни да га нагарим. Правио сам парт пута на тераси, осећам да сам зезнуо све који су изнад сушили веш.
Је л има неко елект. роштиљ, видео сам има да се купе са поклопцем, као, не диме... нако, само питам.
Пекачи и сл. су одлични, месо и свашта понешто може да се прав, али није то роштиљ.
Афро, гледао сам им сајт, немају електричне са поклопцем, само на ћумур, то није за мене. Имају и јаче цене, чисто кога интересује да зна.

pre bi uzo 3-4 tiganja za te pare a ima i rebrasti kao da je s rostilja
i ima deblje dno kao zepter/solingen posudje...(zovu je i gusana tava)
ma da najbitnije sto se ono tesko pereIsto.
Imam gril tavu-teskaaaa...rebrasto dno, ali super za grilovatino povrce/meso...ovako nesto, samo je moja "stariji model shara"i ima deblje dno kao zepter/solingen posudje...(zovu je i gusana tava)
![]()
A varijanta "pica-tava" moze i u obicnoj, vecoj tavi...prvo ispeci testo kao lepinju/tortilju, lagano sa obe strane, pa dodati fil, i jos malo poklopljeno peci...i improvizacija je majka...
![]()
ja sam mislila na ovo...
a cena mu je negde oko 2000,oo....

Mi svaki put kad spremamo roštilj, poklopimo poklopcem od voka, mislim da to može i za električni, ili kupiš one lake aluminijumske tepsijice koje su za jednokratnu upotrebu , pa njima poklopišПекачи и сл. су одлични, месо и свашта понешто може да се прав, али није то роштиљ.
Афро, гледао сам им сајт, немају електричне са поклопцем, само на ћумур, то није за мене. Имају и јаче цене, чисто кога интересује да зна.
pa moze, jel marokanac?))